Fashion

Sadie Williams ontwerpt voor & Other Stories

Sadie Williams ontwerpt een capsule collectie voor & Other Stories. Voor het winterseizoen van 2014 kroop de Britse ontwerpster Sadie Williams achter de ontwerptafel voor het Zweedse label & Other Stories. Sadie ontwierp een feestelijke collectie waarin prints en geometrische vormen centraal staan. Sadie zegt graag voor 'Ultra Princessy Tomboys' te ontwerpen.
 
De Britse ontwerper is geboren en getogen in London en werd door de Britse Grazia benoemt tot one-to-watch van 2014. Het aanstormende modetalent sleept nu dus een klus binnen voor het meer sophisticated zusje van H&MSadie Williams ontwierp eerder materialen en prints voor Marc by Marc Jacobs en Hillier. & Other Stories opende onlangs eindelijk haar deuren in Amsterdam, zodat wij ook allemaal de geweldige items kunnen scoren. Bij het zien van deze collectie krijgen we steeds meer zin in de feestdagen die eraan komen....
 
 
“De collectie is jong en zeer vrouwelijk, met een boyish twist, die mijn voorkeur voor onverwachte tegenstellingen onderstreept. Ik heb een sterke voorliefde voor folkloristische kleding, textiel, vintage sportswear en print ontwerp – ik wilde deze interesses verwerken op een moderne manier, en deze met mijn natuurlijke hang naar kleur en geometrische patronen combineren”, aldus Sadie Williams.
 
 
 
Samen met haar broer Joe, heeft ze het creatieve proces achter deze prints en kenmerkende materialen vastgelegd in een korte film.
 

 

Deel dit artikel
Back to top