Fashion

Shocking: Lara Stone onbewerkt (én naakt!) in System Magazine

Tegenwoordig zijn we allemaal gewend aan het idee van Photoshop. Vetrolletjes worden weggehaald, tailles worden ingenomen, billen vergoot en ga zo maar door. Het komt bijna niet meer voor dat een foto zonder enige bewerking nog wordt gepubliceerd. Daar brengt System Magazine verandering in met deze naakt foto's van Lara Stone in Calvin Klein. 

De blonde schone heeft vorig jaar mei een zoontje op de wereld gezet en wil laten zien dat zij net als andere net bevallen moeders last heeft van striemen. “Everyone’s got arm flab or saggy boobs. It’s the way it is. I’m just trying to accept it right now. And it’s OK, because the things women can do with their bodies are amazing," vertelt ze in een interview met The Edit. 

Het Nederlandse model is niet de enige die vecht tegen Photoshop. Actrice Keira Knightley poseerde onlangs bewust topless voor het tijdschrift Interview om een statement te maken tegen het bewerkingsprogramma. 

De foto's van Stone die geschoten zijn door Juergen Teller bewijzen maar weer dat zelfs topmodellen last hebben van striemen, moedervlekjes, wallen en hier en daar een vetrolletje. Hallelujah we zijn niet de enige! Wat vind jij van de foto's? Zie je ze liever mét of zonder Photoshop?

Beeld : System Magazine

Deel dit artikel
Back to top