Beauty

Superzachte lippen met Eve's Kiss van Rituals

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Dior show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

Hier op de Fashionscene redactie zijn we al jaren verslaafd aan één bepaalde soort lipgloss, namelijk Eve's Kiss van Rituals. Heb je ons daar ooit over gehoord? Nee! Sinds dit najaar zit hij in een nieuw jasje. De hoogste tijd dus om de Eve's Kiss te benoemen tot beauty musthave van de week. 

Sinds Fashionscene's Tess en Daphne de Eve's Kiss gebruiken zijn velletjes voorgoed verleden tijd. De lipgloss verzacht en hydrateert de lippen namelijk zeer goed. De lipgloss heeft een heerlijk appelsmaakje en - ook mooi meegenomen - een optisch volume-effect, waardoor de lippen nét even wat voller lijken. 

Eve's kiss rituals lipgloss

Tip: 
Gebruik de lipgloss ook eens 's avonds vlak voor je gaat slapen. De volgende ochtend zijn je lippen nog steeds heel mooi gehydrateerd (ook heel fijn als basis voor een lipstick)!

Rituals Eve's Kiss is verkrijgbaar voor € 8,50 (12 ml). 

Deel dit artikel
Back to top