Fashion

Tommy Hilfiger sieraden: preppy met een twist

Bij Tommy Hilfiger zul je niet direct aan sieraden denken, maar toch heeft het merk een fijne collectie met veelzijdige sieraden. De fall/winter 2014 collectie laat een mix zien tussen Amerikaanse en Britse invloeden, met de klassieke en preppy signature style van Tommy Hilfiger.
 
Tommy Hilfiger sieraden
De fall/winter 2014 sieradencollectie heeft met een breed aanbod van zowel klassieke als moderne items het beste van de preppy stijl van Tommy Hilfiger. De veelzijdige sieraden hebben de ideale mix tussen een tijdloos design en de eigenzinnige handtekening van Tommy Hilfiger. De sieraden combineren frisse kleuren en materialen met een moderne twist en onverwachte details. Zowel de armbanden als de ringen zijn ontworpen om te 'stacken' en 'layeren', met andere woorden: more is more
 
Preppy met een twist
In de fall/winter 2014 collectie laat Tommy veel iconische sieraden zien die echt bij het merk pas­sen. Overal komt het logo terug, maar altijd een beetje verscholen. Goede schakelarmbanden, brede ringen en elegante kettingen. De col­lectie is vrolijk met een zoals we gewend zijn flinke dot American twist. Klassiek maar wel met een wat rauwer randje, dat Tommy net anders maakt.
 
Bekijk hieronder een selectie uit de fall/winter 2014 collectie of bekijk alle sieraden op de website van Tommy Hilfiger.
 
Tommy Hilfiger FW14 sieradencollectie
 
Tommy Hilfiger FW14 sieradencollectie
Tommy Hilfiger FW14 sieradencollectie
 

Verliefd geworden op de collectie? Dan heb je geluk want we geven ook 2x een rosegouden armband weg! Bekijk de winactie hier! 
Deel dit artikel
Back to top