Fashion

Kim Kardashian showt de door North West bekliederde Hermès

Het is alweer een aantal weken geleden dan reality-ster Kim Kardashian 34 is geworden. De dame die bekend staat om haar curves werd door iedereen verwend, maar hubby Kanye West kwam natuurlijk met het allerbeste cadeau. Een feest in Las Vegas en een reisje naar Hawaï was niet genoeg voor manlief. De 'Jezus' rapper verraste Kim ook nog met een one of a kind Hermes tas.

En one of a kind is die zeker, het 2-jarige dochtertje van het powerkoppel North West is als een echte Picasso met verf te werk gegaan op de tas. De witleren Hermès tas is handbeschilderd met blauwe, gele en oranje verfstreken. Ook is er een mini oranje handafdruk van North te zien.

Kim dacht toen ze de doos opende dat de tas beschilderd was door een echte kunstenaar. Pas later zag ze op de computer een video waarop kleine North de Hermès aan het beschilderen was. Niet gek dat het vanaf nu haar favoriete tas is. Het is niet de eerste (geverfde) Hermès tas van Kim. Afgelopen kerst gaf Kanye West zijn liefje al een Hermès ondergekliederd door George Condo.

Afgelopen maandag werd de realityster met manlief Kanye en het kunstwerk van North voor het eerst gespot in Los Angeles. Zo trots dat ze is op de tas plaatste ze de foto ook op haar Instagram account.

 

Me & my bae out today 😍 Wearing my favorite bag painted by my little North 🎨

Kim Kardashian West (@kimkardashian) tarafından paylaşılan bir fotoğraf on

Beeld: Instagram en Reporters
Deel dit artikel
Back to top