Beauty

Bekijk hier de work-out video's van de Victoria's Secret Angels

De Victoria's Secret Angels staan bekend om hun perfecte lijven. Natuurlijk is een groot gedeelte een kadootje van Moeder Natuur geweest. Maar de modellen van Victoria's Secret trainen er ook keihard voor. De grote Victoria's Secret show staat immers voor de deur. De Angels delen graag hun sportregime.

In de video serie; Train Like an Angel, laten Adriana Lima, Candice Swanepoel, Lindsay Ellingson en Lily Aldridge hun sportroutines zien. In de video's hieronder laten de topmodellen verschillende work-out's zien, die jij gemakkelijk thuis kunt beoefenen. Yogamatje erbij and go! Op naar een topfit lichaam met lange en slanke spieren. 

Candice Swanepoel zweert bij een goede ballet work-out van Mary Helen Bowers. Zo houd jij je spieren lang en lenig.

Aero-boxing trainer, Michael Olajide laat samen met Adriana Lima zien hoe je werkt aan een strak middel. Met deze core-training krijg je binnen no time een strakke buik en smalle taille. Nou ja...no time, gedisciplineerd trainen en het eten van gezonde voeding hoort natuurlijk bij een gezond lichaam.
 
Lily Aldridge traint ook graag met de uitvinder van 'Ballet Beautiful', Mary Helen Bowers. De work-out is prima thuis te doen en in slechts 20 minuten per dag werk je aan een slank en lenig lichaam.

Supermodel Lindsay Ellingson wordt runway fit door met yoga instructeur Nicole Katz te trainen. Deze simpele yoga work-out bestaat uit 4 verschillende oefeningen die voor iedereen te doen zijn. Ook voor de niet yoga-ers.

 

Deel dit artikel
Back to top