Winnen

WIN: Diane von Furstenberg shawl en clutch!

Al eerder schreven wij dat Diane Von Furstenberg een reality tv show zou krijgen, The DVF Project.De show zal participanten volgen die hun kennis van mode en in public relations, ontwerp en marketing moeten bewijzen en daarmee een kans krijgen om de global brand ambassador van DVF te worden. We kunnen niet wachten om de gloednieuwe E! show die vanaf 9 november om 21:00 uur te zien is op E! te bekijken en om dit te vieren geven wij prachtige items van DVF weg!
 
 
House of DVF
 
De gloednieuwe serie neemt kijkers mee op een once-in-a-lifetime reis van acht vastbesloten jonge dames die het tegen elkaar opnemen om de baan van DVF Global Brand Ambassador te bemachtigen.Alleen de meest intelligente en getalenteerde jonge dames komen in aanmerking voor de glamoureuze en felbegeerde baan van merkambassadeur bij een van de meest geprezen modemerken.
 
Diane heeft de acht jonge vrouwen persoonlijk uitgekozen en stuk voor stuk zijn ze vastbesloten om indruk te maken op Diane, terwijl ze aan de slag gaan in verschillende vakgebieden van Diane’s imperium, in de fantastische DVF kantoren in het Meatpacking district van Manhattan. Van het plannen van een perslunch tot het werken bij de modeshow DVF Spring 2015 tijdens de Fashion Week, de dames worden verwacht elke taak perfect uit te voeren, maar de dingen gaan niet altijd zoals gepland.
 
 
WIN!
 
 
Om de show te vieren geven wij een cashmere shawl en prachtige clutch van Diane Von Furstenberg weg. Wil jij deze mooie items winnen? Like dan onze Facebook pagina en geef antwoord op de onderstaande vraag!
 
 
 
Deel dit artikel
Back to top