Beauty

Brooke Shields x MAC

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Dior show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

Wij zijn niet alleen dol op MAC, maar ook op de samenwerkingen die het merk regematig aangaat met bekende celebs. Herinner je je de Glam-lipsticks van Rihanna nog? Of de Pure Heroine lipstick van Lorde? Brooke Shields is de volgende celeb die een samenwerking met het cosmetica merk is aangegaan. Vorige maand lanceerde Brooke haar collectie en natuurlijk moesten wij deze make-upjes testten!

brooke shields x mac eyeshadow

MAC Veluxe Pearlfusion eye shadow palette Mortal
Het Pearlfusion palet bestaat uit vijf mooie glanzende en neutrale kleuren. Brooke koos voor een mix van roze, beige en goud, ideaal voor het najaar. De poeders voelen crème-achtig aan en hechten zich goed op de huid. Een mooi cadeautje voor de kerstdagen...

mac x brooke shields swatches

De kleuren vallen vrij licht uit, maar geven een hele mooie glans.

mac cream colour base duo

MAC Cream Colour Base Duo Cherised
Deze duo blush bestaat uit een medium roze kleur met een warme ondertoon en een wat intensere kleur rood/roze, voor als je meer kleur op de wangen wilt. De crèmeblushes zijn vrij hard van structuur, maar gelukkig verdelen ze zich goed op de huid.

mac x brooke shields swatches

De blush heeft een medium dekking, waardoor hij een natuurlijke en egale finish geeft. Je kunt hem met je vingers over de huid verdelen of met de blushkwast.

mac lipstick exite

MAC Lipstick Excite
De lipstick heeft een crèmige textuur en geeft een redelijk transparante, maar glanzende finish. Exite is een koraalrode kleur, maar de lipstick is ook verkrijgbaar in Gospel: een paars/rode kleur.

mac x brooke shields make-up

De oogschaduw valt licht uit, maar geeft een mooie subtiele glans. Ik hou wel van deze natuurlijke, zachte tinten!

brooke shields voor mac collectie

De complete collectie van Brooke Shields met als topstuk het Gravitas-palet, dat maar liefst 15 verschillende - matte én glanzende - kleuren bevat. Zeer geschikt voor zowel overdag als voor een avondje uit.

brooke shields make-up

Het MAC Veluxe Pearlfusion eyeshadow palette Mortal kost € 40,- Voor het MAC Cream Colour Base Duo Cherised betaal je € 28,- en voor de MAC Lipstick Excite € 24,- De collectie is exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf en online via maccosmetics.nl

Deel dit artikel
Back to top