Fashion

Trend: Skulls

Als je naar trend reports kijkt, worden de trends voor komend seizoen bijna altijd aan de hand van de catwalk bepaald. Toch halen de meeste fashionista's hun inspiratie gewoon van straat! In deze rubriek licht Fashionscene trends uit met inspirerende streetstyle beelden.

Vandaag is het Halloween, de griezeligste dag van het jaar! Dankzij designers als Alexander McQueen is de doodskop een enorme trend geworden die niet alleen meer in subculturen wordt gedragen.

Alexander's skull-scarf is een favoriet van bloggers, celebs en it-girls. Hij geeft iedere look een edgy twist. Ook de clutches en ringen van McQueen zijn overgenomen door high street modeketens. We kunnen zelfs bij Claire's ringen met skulls en sjaaltjes met het stoere motief halen.

Wij houden wel van een creepy item hier en daar, zoals een stoer jack bewerkt met een skull of een grote statement ring. Vandaar dat we ons vandaag laten inspireren door deze looks uit het straatbeeld!

Shop items met schedels:

Nail Stickers - Sugar Skull,€4.27,Asos                                                   Glamorous Skull Print Jumper,€17.06,Asos
 

Cheap Monday Skull Sweatshirt,€34.12,Asos                                        Pieces Skull Print Scarf,€11.37,Asos

Bron, Bron, Bron, Bron

Deel dit artikel
Back to top