Fashion

Iris van Herpen creëert Metamorphosis met champagnelabel

Designers zijn tegenwoordig van alle markten thuis. Modeontwerpers zijn niet vies van een samenwerking hier en daar.  Zo ook de Nederlandse Iris van Herpen. Zij sloeg de handen in één met champagnehuis Dom Perignon. De ontwerper creëerde een limited edition design-fles voor de Dom Pérignon Vintage 2004 en een kunstobject genaamd Cocoonase. De samenwerking is Dom Pérignon Metamorphosis gedoopt. De fles is werkelijk ontzettend mooi. Wie wil deze fles niet schenken tijdens een feestje?

De succesvolle samenwerking werd uiteraard gevierd met een feestje. Eergisteren vond het event plaats in de Hus Gallery in Mayfair, London. Van Herpen toonde een aantal kunstwerken en videoprojecties ter begeleiding van de lancering van de exclusieve champagne. Natuurlijk werden allerlei invloedrijke gasten uit de mode uitgenodigd. Iris van Herpen staat bekend om haar kunstzinnige manier van ontwerpen, haar 3-D prints en haar samenwerking met mega-sterren waaronder Lady Gaga.


Iris van Herpen en DJ duo Jade Parfit en Mary Charteris


Het kunstwerk ontworpen door Iris van Herpen ter eren van de samenwerking tussen haar en champagnehuis Dom Perignon.


Zelfs modejournaliste Suze Menkes, hoofd-modejournaliste van de International Harold Tribune en modejournaliste voor Vogue wereldwijd.


Iris stelde ook een aantal van haar couture stukken ten toon.

Iris van Herpen en Dom Perignon namen ter gelegenheid van hun samenwerking een prachtige video op waarin we topmodel Anja Rubik verschillende 'Metamorphosis' zien ondergaan. De mooie creaties van Iris zijn altijd een lust voor het oog. Zie hieronder de mooie video!

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top