Fashion

Wie wordt 'vrouw van het jaar' volgens Glamour?

Glamour zal 15 december de 'Woman of the Year' award uitreiken. Glamour gaat op zoek naar een 'beschermvrouw' van deze generatie. Wie combineert beauty moeiteloos met brains, is fashion forwarddurft zichzelf te zijn en haar dromen na te jagen?
 
Dit is de eerste keer dat Glamour de 'Women of the Year' award zal uitreiken. Hiernaast zullen 5 verschillende vrouwen geprezen worden die eerder gerportretteerd zijn in de rubriek #generationglamour. Het gaat hier om bijzondere vrouwen van deze generatie. Onder andere Abbey Hoes, Nikkie Plessen maar ook bijvoorbeeld Fieke Knuppe en Francien Regelink van 'Girls love to Run' of schoenenontwerpster Sule Orhan zijn hiereen geportretteerd en komen dus in aanmerking voor een award.
 
Hoofdredacteur van Glamour, Sanne Groot Koerkamp is ontzettend trots op het nieuwe event: “Dit wordt hét feest van het jaar. Een all over glamourous experience voor de genodigden. We vieren niet alleen het uitreiken van de Woman of the Year-award maar ook dat we nog steeds het grootste modemagazine van Nederland zijn.” 
 
Awardshow in het Amstel Hotel
De awardshow zal plaats vinden in het prestigieuze Amstel hotel in Amsterdam. Het beloofd een spectaculair event te worden van internationale allure. Natuurlijk zullen wij van Fashionscene hier aanwezig zijn en een uitgebreid report maken van deze fantastische avond. Nu nog even afwachten welke Nedelandse bijzondere dame er met de titel 'Women of the Year' van door gaat. We houden jullie op de hoogte!
 
 
 
 
 
 
Deel dit artikel
Back to top