Winnen

Win: 2x Lovefromvenus armband t.w.v. €60

Lovefromvenus is een lifestyle merk dat staat voor de liefde voor betekenisvolle natuurlijke schoonheid, voor een geraffineerde en persoonlijke levensstijl! En wij geven vandaag 2 prachtige armbanden van het merk weg. Lees snel verder! 

Ontwerpster Georgia Hatzis uit Australië heeft het merk bedacht om stoere en stijlvolle sieraden voor iedere vrouw te ontwerpen, zorgvuldig afgestemd op de fashion trends. De huidige collectie Love&Protect presenteert de essentiële waarden van liefde, familie &vriendschap. Dit komt tot uiting in het uitbundige gebruik van prachtige parels, semi-edelstenen en een zorgvuldig gebruik van hoogwaardige kwaliteit leer, plated staal in zilver, roze goud en goud. Bangles, leren wraparmbanden gecombineerd met parels, stoere leren armbanden afgewerkt met rosegoud of goud en prachtige parel combinaties in de kettingen maken dit een in een brede collectie die ultiem te combineren is.
 

WIN
Wil jij de Turquoise semi edelsteen armband met rosé goud kralen en ‘Protect’ hanger winnen t.w.v. € 60,-? Of win je liever de Luxe Power of Energy leren armband? Dat kan! Laat hieronder je gegevens achter en vertel ons waarom jij wel toe bent aan een mooi kado voor jezelf! Wie weet maken we jou dan wel blij over een paar weken met een van de prachtige Lovefromvenus armbanden! 
 
Win: 2x Lovefromvenus armband t.w.v. €60
Win: 2x Lovefromvenus armband t.w.v. €60
Win: 2x Lovefromvenus armband t.w.v. €60
 
Deel dit artikel
Back to top