Fashion

Lookbook: Bandhu x Moderosa

Vanuit de gedachte dat een product een unieke en eigen persoonlijkheid moet uitstralen, richt Bandhu  zich op accessoires met een betekenis. “Op het eerste gezicht moeten de sieraden en klein lederwaren vooral simplistisch en esthetisch zijn, waardoor je er verliefd op wordt," vertelt oprichter Viona van Dijk.
 
Ondanks het slechts 3-jarige bestaan is Bandhu bekend bij bloggers en unieke sieraden boutiques. Ook is de liefde voor het merk de grens over gegaan naar België, Italië, Spanje, Denemarken etc. Ook ModeRosa van Moderosa.whatstrend.com is fan van het mooie merk en een samenwerking tussen de twee modebewuste partijen leek dus een natuurlijke stap.
 
ModeRosa staat bekend om haar liefde voor kwalitatieve kleding in vaak minimalistische vorm. ModeRosa heeft net als Bandhu oog voor detail en zo heeft de collaboration een harmonieuze uitkomst. Ze verzorgde de fotografie en visagie. Roos van Dorsten verzorgde de styling voor het prachtige lookbook.
 

 

Bandhu is te koop via www.bandhu.eu, en in een aantal winkels in Nederland. Verkooppunten zijn ook te vinden op de website.
Deel dit artikel
Back to top