Beauty

Clinique's nieuwe gadget voor je huid

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

Clarisonic had hem al een tijdje, maar nu komt ook Clinique met een soortgelijk product op de markt: de Sonic System Purifying Cleansing Brush. Een reinigingsborstel die je huid zachter, gladder én stralender maakt.

Clinique reinigingsborstel

Unieke borstel
Waarin verschilt de Purifying Cleansing Brush nu van andere reinigingsborstels? Het borsteltje van Clinique heeft een ovale vorm, waardoor je ook heel goed bij moeilijk te bereiken delen van het gezicht kunt komen, zoals de neus, de haarlijn en de kin. De borstel heeft afgeronde borstelhaartjes, die de huid op een milde manier reinigen.

De groene haartjes zijn iets steviger, waardoor zones waar de talgaanmaak sterker is en de poriën snel verstopt raken, efficiënt gereinigd kunnen worden. De witte haartjes zijn zachter en soepeler en geschikt voor de delen van het gezicht waar minder talgkliertjes zitten, zoals de wangen. De borstel is waterproof, dus hij kan ook onder de douche gebruikt worden.

Clinique purifying cleansing brush

Hoe gebruik je hem?
Verwijder eerst je make-up. Breng vervolgens de reinigingscrème (3 stappen Facial Soap) aan op het gezicht of rechtstreeks op de vochtige borstel. Masseer als eerste zachtjes je voorhoofd, neus en kin met de witte haartjes, schakel daarna over op de groene haartjes. Je hoeft geen druk uit te oefenen, maar ga gewoon zachtjes op en neer over de T-zone.

De Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush is vanaf nu verkrijgbaar voor € 125. Een nieuwe opzetborstel kost € 20 euro (aangeraden wordt om deze om de drie maanden te vervangen). 

Deel dit artikel
Back to top