Fashion

Post een selfie met rode lipstick tijdens Wereldmeisjesdag en kom in actie!

Eerder deze week lieten we jullie al zien hoe Tess het deed tijdens de L'Oréal shoot voor Free a Girl. Vandaag willen we jullie iets meer uitleggen over deze geweldige actie en waarom ook JIJ moet meedoen! Bekijk ook zeker de speciale pagina van L'Oréal waar alles haarfijn uitgelegd staat. 

 
L’Oréal Paris en Free a Girl roepen jou op om samen een krachtig signaal af te geven tegen gedwongen prostitutie. Voor de meisjes die nu vast worden gehouden in bordelen en zelf dat signaal niet kunnen geven. De filosofie van L’Oréal Paris dat iedereen, ongeacht zijn of haar leeftijd, oorsprong of uiterlijk ‘het waard is’ sluit onvoorwaardelijk aan bij de missie van deze organisatie.
 
#omdatzijhetwaardis
Post je selfie met rode lipstick op zaterdag 11 oktober tijdens Wereldmeisjesdag, een dag waarop er internationaal aandacht wordt gevraagd voor de rechten van meisjes.
Gebruik #omdatzijhetwaardis op Facebook, Twitter of Instagram om jouw support voor Free a Girl te laten zien. De meest unieke, krachtige selfie wint een YC Jewels sieradenpakket van Yolanthe Sneijder Cabau, de mede-oprichter en ambassadrice van Free a Girl en bovendien een L’Oréal Paris make-up pakket.
 

 
Support Free a girl
L’Oréal Paris steunt Free a Girl door in de maand oktober van iedere verkochte lipstick uit de Collection Exclusive Pure Reds, €1 aan de stichting te doneren. Met de opbrengst kan Free a Girl nog meer meisjes uit bordelen bevrijden, opvangen en terug brengen naar hun wanhopige moeders. 
Bestel nu hier jouw exclusieve lipstick. Je kunt ook rechtstreeks doneren. 

Wil je meer weten over het initiatief en Free a Girl? Bekijk dan de filmpjes hieronder: 

 
 
 
We zijn erg benieuwd naar jullie selfies! #omdatzijhetwaardis
Deel dit artikel
Back to top