Fashion

Tess met collega redacteuren in shoot voor L'oréal

Vorige week ging Tess naar de Hallen in Amsterdam om voor L'oreal Paris in samenwerking met Free a Girl op de foto te gaan. En dit deed ze niet alleen! 9 collega bloggers waren aanwezig om een geweldige foto van de campagne na te bootsen. Kijk snel verder!  

Samen met negen andere redacteuren van diverse websites en blogs werd Tess met mooie rode lippen gefotografeerd voor het goede doel. De kleding werd verzorgd door H&M. Met deze foto wil L'Oréal Paris aandacht vragen voor Free a Girl. Onderstaande ' Red Issue' foto werd nagebootst en dus gingen de redacteuren strak in het wit met een knalrode lip voor de camera staan. Bekijk snel het resultaat van de fotoshoot!

 

 


De rode lipsticks varieren van een knal oranje tot een diep bordeaux rood. 

Tess en Esmee klaar voor hun close-up 

Het eindresultaat!

Free a girl

Fashionscene zet zich samen met L'Oréal Paris in voor Free a Girl, One Red, One Women, One Girl. Want iedereen 'is het waard' en dus ook de meisjes in Nepal, Bangladesh en India. Elk meisje is mooi en uniek en heeft het recht om in vrijheid op te groeien. Voor de meisjes in deze landen is dit niet altijd het geval. Jaarlijks raken daar duizenden meisje vermist, die ontvoerd worden en in handen komen van mensenhandelaren. Uiteindelijk worden deze jonge meisjes verkocht aan bordelen. In deze bordelen worden de meisjes opgesloten in extreem kleine ruimtes, zonder ramen, met alleen een matras op de grond. Tientallen keren worden deze meisjes verkracht door mannen die langs komen in het bordeel. Wij kunnen ons dit bijna niet voorstellen...
 
In de afgelopen zes jaar heeft Free a Girl meer dan 2.800 meisjes bevrijd, maar dat zijn lang niet alle meisjes. Ook lopen veel daders nog vrij rond. Daarom is meer geld nodig om alle meisjes te bevrijden. Voor meer informatie over deze noodhulporganisatie en haar projecten kun je terecht op de website van Free a Girl. 
 
Zaterdag 11 oktober is het Wereldmeisjesdag en vertellen we jullie nog veel meer over dit goede doel en hoe jij je steentje kan bijdragen! 

Deel dit artikel
Back to top