Beauty

Review: Max Factor Skin Luminizer Foundation

Max Factor bestaat 100 jaar en dat wordt gevierd met de lancering van een aantal fijne musthaves, waaronder de Facefinity All Day Primer en de Skin Luminizer Foundation. Aan Fashionscene's Marlien de eer om deze make-upjes te testen.

De Facefinity All Day Primer belooft een matte basis, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat je make-up langer blijft zitten. Het geheim? Dat zit 'm in de micro correctors die zweet en talg absorberen, terwijl de flexi-hold technology voor een gladde en vlakke basis zorgt.

Max factor skin luminizer foundation en primer

Matterend effect
De primer zit in een glazen pompflacon, waardoor je handig, snel en toch hygiënisch te werk kunt gaan. Het product is gemaakt op basis van siliconen; dit betekent dat je letterlijk een laagje op je huid aanbrengt. Ik heb er zelf geen problemen mee, maar niet iedereen houdt hiervan.

Max Factor Primer

De primer voelt vrij dun aan waardoor hij gemakkelijk op de huid is aan te brengen.

Max factor foundation

Skin Luminizer Foundation
De Skin Luminizer Foundation is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die een frisse, stralende en gezonde look willen. De foundation zit in een plastic flesje dat toch chique oogt. Hij heeft een handig pompje, zodat je gemakkelijk de juiste hoeveelheid op je handen kunt aanbrengen.

Max factor foundation

De foundation is verkrijgbaar in vijf tinten: Nude, Natural, Golden, Soft Honey en Caramel. Op de foto zie je v.l.n.r. Caramel, Golden en Natural. Het is een lichte foundation met een medium dekking. Dat vind ik een pluspunt, want daardoor komt hij juist heel natuurlijk over.

max factor skin liuminizer foundation

max factor skin luminizer foundationMax factor skin luminizer foundation

Ik testte de kleur Natural. Links zie je mijn gezicht zonder make-up, rechts met de foundation. Hij geeft mijn huid een mooie glow, zonder té veel te glimmen.

De Max Factor Skin Luminizer Foundation is vanaf november 2014 verkrijgbaar bij drogisterijen voor € 15,99. De Facefinity All Day Primer is vanaf nu verkrijgbaar voor € 14,99. 
Deel dit artikel
Back to top