Winnen

Win: 750,- euro shoptegoed bij Primark!

Op 30 september wordt Primark Arnhem feestelijk geopend en dat vieren we met 4x shoptegoed van €100,- en een geweldige hoofdprijs: €250,- shoptegoed voor jou PLUS €100,- shoptegoed dat je aan een vriend of vriendin mag weggeven zodat jullie lekker samen kunnen komen shoppen! En dit allemaal in de nieuwe winkel met iemand van de Fashionscene redactie om jullie styling advies te geven!  
 
Primark heeft dit najaar weer hele fijne items in de collectie en wij zijn dan ook super benieuwd naar de opening van deze winkel in Arnhem. Het lookbook was in ieder geval al erg prettig om doorheen te bladeren. 
 
 
 
 
 
 
 
Fashionscene slaat de handen ineen met Primark voor deze grootse opening in Arnhem op 30 september en we vinden het super leuk om daarna met een van jullie te gaan shoppen! En geloof ons, met €250,- kom je een heel eind! Daarnaast maken we dus nog 4 lezeressen blij met maar liefst €100,- aan shoptegoed. 
 
WIN
Hoe doe je mee?
 
- Volg Fashionscene op Instagram!
Deel dit artikel op Facebook via de linkerbalk en tag in dit bericht jouw vriend(in) die je dit extra shoptegoed wilt laten winnen! Laat ons in dit bericht weten waarom jij vindt dat jullie samen dit mega shoptegoed moeten winnen. 
Geef in onderstaand tekstvakje antwoord op de vraag & vergeet niet je adresgegevens in te vullen! Good luck!! 
 
 
Deel dit artikel
Back to top