Beauty

10 Dingen die vrouwen met een perfecte huid altijd doen

Sommige vrouwen zijn gezegend met een egale gezonde huid en andere vrouwen zijn constant in de weer met ons grootste orgaan. Of je nu serieus last hebt van een onzuivere huid of je opeens last krijgt van een less-than-perfect huid tijdens die tijd van de maand; met deze tips kan je een onegale huid voorkomen, behandelen en een stralende huid behouden. 
 
Er zijn altijd veel trucs en manieren om een zuivere huid te behouden en dit verschilt zeker per persoon, maar als we goed rondzoeken komen deze tips keer op keer terug. Want vrouwen met een zuivere huid weten dat zij: 
 
1. Een dry brush moeten gebruiken
Modellen en celebs als Miranda Kerr zweren bij dry-brushing voordat ze douchen omdat het onder andere de bloedcirculatie bevorderd en dode huidcellen verwijderd. Lees hier hoe en wat dit inhoudt. 
 
 
2. Het juiste eten op hun gezicht moeten doen
We komen steeds meer 'facefood' tegen en de recepten voor DIY gezichtsmaskers met alles in je koelkast is oneindig. We schreven hier al over de beste recepten!
 
 
 
3. Nooit gezichtscreme overslaan
“My biggest thing is to keep my face hydrated and healthy with a lot of moisturizer,” verteld Kristen Stewart die een prachtige huid heeft. Zeker in de tijd van het jaar dat het weer omslaat is het belangrijk om goede cremes voor jou huidtype te gebruiken. 
 
 
5. Zweren bij exfoliators
Glee-ster Lea Michele vertelt dat ze zelf altijd een scrub van bruine suiker, zeezout en olijven olie maakt. En dat is ook te zien aan haar zuivere, glowy huid. Een huid waar dode huidcellen op zitten kan er inderdaad ook niet levendig uitzien.
 
 
6. De kunst beheersen van alleen concealer gebruiken
Ze weten dat een concealer alles is wat je nodig hebt. Lagen foundation en dergelijks werken niet mee aan een betere huid. Een lichte,luchtige getinte creme is één ding maar foundation die dichtplakken en ook nog poeder erover is killing voor de huid. Een concealer onder de ogen doet al erg veel voor je uitstraling en een frissere look. 
 
7. Ervoor zorgen dat de huid gehydrateerd blijft
Actrice Kristen Bell vertelt hoe ze graag rozenwater bij zich draagt.  “I just mix a little rose essential oil with water and keep it in a little bottle to spray on my face when I get off the plane. You can use peppermint or lavender essential oils, too.” Zo blijft de huid fris, gehydrateerd en gezond.
 
8. Altijd SPF gebruiken
"I always have on SPF!”  verteld Amanda Seyfried als haar wordt gevraagd om haar beauty geheimen. Wij denken al snel dat een SPF niet dagelijks nodig is tenzij we op vakantie zijn of het hoogzomer is in Nederland. Elke dag is toch echt beter want UV stralen zijn er altijd, zelfs als het bewolkt is.
 
9. Weten dat ijswater wonderen doet
Niet alleen krijgt je huid een wake-up call, ook je poriën worden er strakker en kleiner van en je huid wordt gladder. 
 
10. Altijd het gezicht wassen - no excuses
“My mother always told me to wash your face, no matter what,” verteld de ster met de mooiste huid Jaime King “I don’t care how tired and lazy you feel! Sleeping in your makeup is so bad and toxic to your skin.” 
 
Deel dit artikel
Back to top