Beauty

Modern Muse van Estée Lauder

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo snel naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week

Wat ons als eerste opvalt aan dit parfum is natuurlijk de mooie luxe glazen fles in pastelroze en diep marineblauw, de typische en herkenbare Estée Lauder-kleur. Wat ook leuk is om te weten is dat het strikje op de fles is geïnspireerd op het alleereerste Estée Lauder parfum uit 1953, Youth Dew.

De geur
Modern Muse is niet zoals de meeste geuren opgebouwd uit de traditionele top, midden en basis noten, maar creëert een 'duale impressie' van twee contrasterende akkoorden: een jasmijnakkoord (met mandarijn, lelies, jasmijn en kamperfoelienectar) en een houtakkoord dat bestaat uit muskus, naaldboomhout en romige vanille uit Madagaskar. Bij de ene vrouw overheersen juist de warme houtnuances, bij de ander overheersen de bloemige noten. 

Tess en Claudia hebben de geur al getest en zijn verliefd!

Modern Muse is vanaf nu verkrijgbaar bij alle Estée Lauder-verkooppunten en op www.esteelauder.nl voor € 50 euro (30ml). 

Deel dit artikel
Back to top