Winnen

4 x haartrends van Redken + win haarstyling pakket

Het is september, de maand van de Fashion Weeks. Alle grote modemerken showen nu namelijk alweer hun collecties voor volgend jaar zomer. Maar wat veel mensen niet weten is dat Redken hier een enorm grote rol in speelt.. Lees snel verder, want wij mogen een Redken haarstyling pakket weggeven!

Fashion Week New York, Londen en Milaan zijn inmiddels alweer achter de rug en het modecircus bevindt zich momenteel nog eventjes in Parijs. Voor de ontwerpers is het organiseren van zo'n show natuurlijk een hele klus, maar wat we vaak een beetje vergeten is dat Redken ook een ontzettend grote speler is op Fashion Week. Redken verzorgt namelijk de kapsels van onder andere Louis Vuitton, Prada, Miu Miu, D&G, Valentino en Victoria Beckham. Daarmee is Redken - met Chiara Ferragni als Global Fashion Ambassador -  dé trendzetter op het gebied van haarstyling! Wij zetten vier Redken haartrends voor komende winter op een rij.

La Bella Donna - Dolce & Gabbana
Redken's Global Styling Director Guido Palau creëerde deze zachte, romantische look speciaal voor de D&G-vrouw. Om deze look te creëren breng je eerst de Body Full Volume Amplifier aan op vochtig haar. Föhn je haar vervolgens met een ronde borstel. Maak een losse vlecht, draai hem om zijn as en zet hem vast met speldjes.

Act II - Prada
Voor deze elegante Prada look liet Guido zich inspireren door Visconti films en ballerina danseressen. Als eerste maak je met je vingers een scheiding in het midden van je (droge) haar. Breng vervolgens de Flex Move Ability 05 aan van de aanzet tot in de lengtes. Maak een lage paardenstaart in je haar, twist dit tot een kleine ballerina knot en zet hem vast met speldjes.

Whimsical Touch - Valentino
Deze retro look die we spotten bij Valentino doet ons denken aan de late jaren 60. Start met de Guts 10 Roots Volume Spray Foam. Deze breng je aan in handdoekdroog haar. Föhn je haar stijl en kam het naar achteren. Verzamel je haar in een lage paardenstaart en plaats om de 2-3 centimeter een elastiekje. Tot slot trek je de haren tussen ieder elastiekje iets uit elkaar en spray je er wat haarlak in, bijvoorbeeld Forceful 23, om je look te verstevigen.

Simplistically Modern - Céline
Misschien herken je deze gedraaide paardestaart nog wel. Toen hij bij Céline op de catwalk verscheen waren wij meteen fan! Als eerste breng je de Pillow Proof Blowdry Express Primer aan op vochtig haar. Kam het naar achter en föhn de punten. Gebruik een cream-paste, bijvoorbeeld de Flex Move Ability 05, om het haar iets meer textuur te geven. Maak een lage paardenstaart, draai hem omhoog, totdat de staart over zichzelf draait. De lus maak je vast met een elastiekje. Laat de punten iets naar buiten steken en voilà!

Op de hoogte blijven van de must-have hairstyles van het nieuwe seizoen? Houdt dan de Facebook-pagina en Instagram van Redken goed in de gaten.

Win
Wil jij de coolste looks van de catwalk thuis uitproberen? Dan heb je geluk, want wij mogen een Redken haarstyling pakket weggeven! Wat moet je doen? Log in, volg de stappen hieronder en beantwoord de vraag. Wie weet kiezen we jou binnenkort wel als winnaar! Het pakket bevat de volgende producten:

-Pillow Proof Primer
-Pillow Proof Extender
-Flex Move Ability 05
-Forceful 23 (haarlak)

 

 

Deel dit artikel
Back to top