Beauty

Dit zijn de nieuwe producten van Maybelline

Jeeej! Maybelline heeft weer een paar heerlijke producten gelanceerd en die willen we je niet onthouden! Een kleurtje voor de lippen, wat drama op de ogen en zelfs aan de wenkbrauwen is gedacht! Kijk mee naar de nieuwste releases!

Color Drama Lip Kohl - € 6,99
Het resultaat van een lipstick gecombineerd met het gemak van een potlood. Vanwege de potloodvorm breng je de lipstick namelijk heel gemakkelijk aan. De Color Drama Lip Kohl zit vol met kleurpigmenten voor een perfect kleurresultaat met een mooie matte finish.

Baby Lips Electro - € 3,99
We waren al fan van de Baby Lips van Maybelline, maar deze nieuwe uitvoering is nog veel leuker! De Baby Lips zijn nu namelijk ook in subtiele neon tinten te verkrijgen. Ga jij voor de Berry Bomb of de Fierce 'n Tangy?

Brow Drama Mascara - € 8,99
Nog nooit je wenkbrauwen bijgetekend? Dan is de Brow Drama Mascara een fijn product om mee te beginnen. Dankzij het handige ronde borsteltje en de comfortabele gelformule creëer je in een handomdraai een perfect gestylde wenkbrauw. De wenkbrauw mascara is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en een transparante variant.

Master Shape - € 6,99
Houdt je niet zo van een wenkbrauw mascara? Dan heb je ook nog keus uit de Master Shape wenkbrauwpotloden. Het zachte potlood zorgt voor een mooie natuurlijke wenkbrauw, terwijl het borsteltje zorgt voor de finishing touch. Hij is er in drie kleuren.

Master Graphic - € 9,99
Eyeliner is by far hét make-up item van het seizoen. Of je nou voor een subtiel lijntje langs de wimperrand gaat of een sierlijke uitloper, met de nieuwe Master Graphic maak je super eenvoudig een grafische lijn! De eyeliner heeft namelijk een driehoekig stiftje, waarmee je in één beweging een bold graphic look creëert.

Colossal Go Extreme! Leather Black Mascara - € 15,49
Intens zwarte wimpers? Die maak je met de Colossal Go Extreme! mascara. De magie zit in het aanbrengsysteem en de collageenformule. De mascara heeft een uniek gegolfd steeltje met een dubbel reservoir, waardoor twee keer zoveel formule op de borstel terecht komt.

Deel dit artikel
Back to top