Fashion

10x lange vesten

Het web afstruinen op zoek naar de allerleukste party top, leren broek of jurkje. Leuk, mits je er tijd voor en zin in hebt. Maar ben je op zoek naar één specifiek item, print of trend, dan is een overzicht zo nu en dan wel handig! In deze shopping rubriek zetten wij de leukste items uit de fijnste webshops voor je op een rij, met deze keer: lange vesten!

Lange vesten zijn geweldig. Op de redactie zijn we al een tijdje fan van het comfortabele kledingstuk. Nu is het ook de trend voor het komend seizoen. Heb je er nog geen in jouw kast hangen? Dan is dit je kans... Wij zochten tien stuks voor je uit van zwart en grijs tot een (winters) kleurtje als donkerblauw en wijnrood. Hoe je hem stylet? Een lang vest doet het fantastisch op een jeans met Tee, maar ook op een jurkje. Een kleine verandering als hakken of sneakers geven de look een chique of juist casual feel. Tip: ook een hoed doet het goed in samen met het vest.

10x lange vesten 10x lange vesten
Vest van Asos Tall €54,29, Asos                                        Weekday maxi vest €38,57, Asos

10x lange vesten 10x lange vesten
Lichtgrijze maxi vest, €50,00, Asos                                    Longline overcoat €85,72, Asos

10x lange vesten 10x lange vesten

Vest van Kiss The Sky €79,95, Nelly                                          Vero Moda vest zwart, €34,95, Nelly

10x lange vesten 10x lange vesten

Vero Moda vest 'winestasting', €34,95, Nelly                                   Filippa K cardigan €196,95, Nelly

10x lange vesten 10x lange vesten

Only vest €29,95, Nelly                                                                   Maxi cardigan van NLY Trend €32,95, Nelly

Deel dit artikel
Back to top