Winnen

De HEMA rookworst op een T-shirt, en jij kunt hem winnen!

Het designcollectief MOAM wat staat voor Mode Amsterdam is onder leiding van Martijn Nekoui een samenwerking aangegaan met het warenhuis Hema. Na eerder met Doutzen Kroes, Jan Taminiau, Frans Molenaar, Foam, de Bijenkorf en Vogue te hebben samengewerkt was het nu de beurt aan Hema. 

Moam & Hema Martijn Nekkoui
Martijn Nekoui oprichter van MOAM - Foto door Lieor van Os

Wie, wat en waar
De insteek was om echte mode te maken voor een degelijke prijs. MOAM ging samen met mode alumni Dewi Bekker, Sanne Faber, Julie de Ruijter en Tess van Zalinge aan de slag en het resultaat mag er wezen. De collectie is werkelijk waar ontzettend mooi, het is draagbaar en super betaalbaar. Het duurste item is namelijk maar 49.95 euro. De MOAM collectie zal vanaf 29 september in 200 Hema filialen in Nederland te koop zijn.


Collectie Moam voor Hema - Foto's door Lieor van Os

Een rookworsten t-shirt?
De MOAM collectie bestaat uit 20 items en kan op 160 verschillende manieren worden gecombineerd. De damescollectie bestaat onder andere uit een colbert, blouse, een zwart broekpak en een prachtig woolblend vest. Voor de man is er o.a. een full print overhemd, de ideale trui en een hippe sweater verkrijgbaar. Voor de echte MOAM fan is er ook een notitieboekje, een shopper en een paar theedoeken verkrijgbaar. De hoogtepunten zijn voor ons het rookworsten logo t-shirt, de perfecte little black dress, super schattige sokjes en het unisex bomberjack.


Little black dress, de schattige sokjes, het rookworsten logo t-shirt en het bomber jack.

Ultra exclusief
De MOAM collectie is slechts in een kleine oplage verkrijgbaar, hiermee is de hele collectie als limited edition bestempelt. Per winkel zijn er misschien maar 20 stuks per item verkrijbaar, je moet er dus snel bij zijn. Wij verwachten een run op het rookworsten logo t-shirt waar er landelijk maar 1000 van verkrijgbaar zijn. Het t-shirt werd al gespot bij de hoofdredactrice van Harper's Bazaar, Cécile Narinx. Er wordt gefluisterd dat de styliste van Rihanna al een bomberjack heeft besteld. MOAM voor Hema is hot!

Win
Gelukkig hebben wij twee rookworsten t-shirts voor jullie apart gehouden. Jij kunt dus al zo'n mega hip t-shirt in je kast hebben hangen voordat het shirt zelfs in de winkels hangt. Dus wees de eerste en doe mee aan onze winactie. Vul de velden onder aan de pagina in en wie weet heb jij volgende week dit leuke t-shirt in je bezit. Vergeet niet je adres in te vullen.

Deel dit artikel
Back to top