Fashion

Fashionscene test: Outfittery.nl

Dat mannen niet altijd een held zijn in shoppen of zichzelf aankleden mag best wel eens gezegd worden.. Natuurlijk zijn er zat mannen die het heerlijk vinden om looks bij elkaar te shoppen en die een enorm stijlgevoel bezitten, maar voor de rest van de Nederlandse man die hier wel wat hulp bij kan gebruiken is er nu Outfittery.nl
 
 
Hét antwoord op de chaotische bezigheid die 'online shoppen heet' (speciaal voor mannen). Kort gezegd krijg je door persoonlijke begeleiding een zorgvuldig box met kleding op gestuurd die volledig aansluit op de stijl van de man. 

 
Dus heb jij of je man geen tijd om te winkelen? Is het lastig om mooie looks te creeeren maar is er wel behoefte aan een goed gevulde kledingkast? Dan is Outfittery echt perfect. Je krijgt een persoonlijke styliste aangewezen die echt de tijd neemt (via een telefonisch interview en het bekijken van jouw foto's en Facebook pagina bijvoorbeeld) om achter de persoonlijke stijl van de klant te komen. De persoonlijke touch is dan ook echt wat Outfittery uniek maakt. Wie wil er nu niet een personal shopper? 
 
Het is een perfect concept voor alle mannen die geen tijd hebben om te winkelen maar er wel goed uit willen (of moeten) zien voor een baan, feest of speciale gelegenheid.
 
Wij testten Outfittery voor je uit en kregen na het telefonische interview en de uitwisseling van wat foto's de volgende fastastische box op de deurmat. Daar word je toch blij van?!
 
 
In de box zat een ruime keuze aan items die je vervolgens kunt passen in alle rust, gewoon lekker thuis voor de spiegel. Wat je niet leuk vindt stuur je terug! Gratis en gewoon weer in dezelfde box!Een briefje van de styliste met haar foto erop en een lekker biertje voor de man op de bodem van de box. Hoe attent! 
 
WIN
Wil jij Outfittery.nl ook wel eens uitproberen? Dat kan! Wij geven 2 x €100 euro shoptegoed weg! En daarvoor hoef je bijna niets te doen. Vertel ons op Facebook waarom jij dit wilt winnen en laat hieronder je gegevens achter (of je nu een man of een vrouw bent, dat maakt niet uit. De kleding is wel uitsluitend voor heren, dus laat ons weten waarom jij jouw man bijvoorbeeld wilt verrassen met zijn eigen personal shopper!).

Wie weet maken we jou dan over een week wel heel blij met dit heerlijke shoptegoed! 


We zijn erg benieuwd wat jij van dit concept vindt. Laat het ons weten op Facebook
 
Deel dit artikel
Back to top