Fashion

Update: Miley Cyrus niet alleen in badpak van bont maar ook naakt

Miley Cyrus poseert op de cover van V-Magazine. Miley kijkt zwoel in de lens terwijl zij op een bed van knuffels ligt en een badpak van bont draagt. Het totaal ondraagbare badpak is speciaal ontworpen voor deze shoot door Karl himself. Karl Lagerfeld is eveneens de fotograaf van deze shoot. 

De september editie met Miley Cyrus op de cover heet, hoe toepasselijk, The Rebel Issue. Dat Miley een rebel is, is overduidelijk. Zij probeert al jaren het Hannah Montana imago te ontgroeien, en dat lukt haar zeker. Gelukkig zijn haar fans met haar mee gegroeid en waarderen zij haar transformatie tot zelfbewuste, sexy jonge vrouw. De zelfverzekerde Miley poseert namelijk moeiteloos...naakt. 

Miley Cyrus Naakt V-Magazine September Issue

De crossover tussen popster en model is steeds populairder. Zo zien we Beyoncé in CR Fashion Book, kondigde Lady Gaga aan voor H&M te poseren en lieten we eerder deze week weten dat Miley Cyrus voor Jeremy Scott de catwalk op gaat tijdens New York Fashion Week. Vorig jaar sierde Miley al de cover van V-Magazine, met een roze coupe en jawel ook in een padpak (bikini)

Miley Cyrus V Magazine September Issue

Miley Cyrus naakt V Magazine

Miley is favoriet in de mode wereld. Met haar ranke en lange figuur, haar korte coupe eigenzinnige stijl en bruisende persoonlijkheid, werken mensen uit de industrie graag met haar. De beroemde styliste Carlyne Cerf De Dudzeele, verantwoordelijk voor de styling van deze shoot voor V-Magazine, vertelde het volgende over Miley: "Miley and me,go together like hand and glove." Vorig jaar sierde Miley al de cover van V-Magazine, met een roze coupe en jawel ook in een badpak, uhm, bikini.

Deel dit artikel
Back to top