Fashion

Lady Gaga en Tony Bennett de nieuwe gezichten van H&M

Miranda Kerr move over...Amerikaanse jazz-zanger en mega popidool Lady Gaga zijn gekozen tot de gezichten van de nieuwe Holiday Collection van H&M. Tony en Gaga zijn oude bekende van elkaar want zij namen eerder een duet met elkaar op; Lady and the Tramp. Lady Gaga leende eerder haar gezicht aan Versace.

Het duo gaat een tv commercial opnemen en zal samen in een foto campagne en een online campagne te zien zijn. Voor de commercial nemen Tony & Gaga voor de tweede keer een nummer op namelijk 'Cheek to Cheek'. De video zal in november uitgezonden worden. De Holiday Collection is zoals de naam al verklapt een collectie speciaal ontworpen voor de feestdagen. Lekker veel glitter & glamour dus. Of Lady gaga ook een aandeel in het ontwerpen van de collectie zal hebben is nog niet bekend.

Het is niet de eerste keer dat het Zweedse kledingmerk voor supersterren kiest in plaats van modellen. Zo kozen zij eerder al voor Beyoncé, Lana del Rey, Gary Oldman, Johnny Depp, Tyra Banks, Dave Gahan, Isabella Rossellini, Tony Ward, Lauren Hutton, Mads Mikkelsen, Bryan Ferry and Jade Jagger. Hieronder zie je de videoclip van de eerdere samnwerking tussen Tony Bennett en Lady Gaga.

Deel dit artikel
Back to top