Beauty

Unboxing: limited edition Cosmania Beautybox

Vorige maand vertelden we je al dat er een hele speciale Beautybox aan zat te komen: een gelimiteerde musthave-box ter waarde van 60 euro! Inmiddels hebben wij de box binnen en we kunnen je vertellen dat ie weer boordevol leuke musthaves zit!

De limited editon beautybox in samenwerking met beautyconcept Cosmania bevat zeven producten die zowel te koop zijn in de fysieke winkel van Cosmania aan de Herenstraat in Amsterdam, als in de online shop. De box zit weer overvol met originele producten van beautymerken uit onder andere Engeland, Polen en Amerika.

Beautybox augustus

Cowshed - Lippy Cow Natural lipbalm
Ook zo'n last van droge lippen met dit wisselende weer? Deze lippenbalsem van het Engelse merk Cowshed voedt je lippen en maakt ze weer heerlijk zacht. Weg velletjes en schrale lippen!

Human + Kind - Hand Elbow Foot Cream
Een multitasker voor in je tas: deze luchtige, hydraterende crème van het Ierse merk Human + Kind wordt snel door de huid opgenomen en herstelt en beschermt de huid; zelfs de meest droge plekjes!

Inglot - Lipstick Berry Collection
En er zit ook een fijn Pools merk in de Beautybox: Inglot. En we hebben een primeur, want de lipsticks van de berry collection zijn namelijk pas vanaf september verkrijgbaar.

John Masters Oraganics - Essential Travel Kit
Ga je nog op vakantie? Of ga je gewoon een weekendje weg? Dan is dit setje met vier musthaves voor je haar en lichaam ideaal. 

Korres - Shower Gel

Of je nou heerlijk ontspannen onder de douche staat of gaat voor een snelle powersplash, deze showergel van het Griekse merk Korres werkt verslavend. Hij is heerlijk zacht en romig en is ideaal voor dagelijks gebruik.

Mario Badescu - Enzyme Revitalizing Mask
Last van een doffe huid en kun je wel een oppepper gebruiken? Dit gezichtsmasker van Mario Badescu - een Amerikaans merk - revalitiseert de huid, met als resultaat een frisse en stralende huid.

This Works - Deep Sleep Pillow Spray
Lig je uren in je bed te woelen en kun je de slaap maar niet vatten? Dan is deze wonderspray iets voor jou! De Deep Sleep Pillow Spray is het best verkochte natuurlijke slaapmiddel en zit boordevol essentiële oliën van lavendel, vetiver en wilde kamile die je helpen te ontspannen. Slaap lekker!

Helaas was de limited edition Beautybox binnen een paar uur al compleet uitverkocht, maar je kunt natuurlijk altijd een abonnement nemen op de reguliere box. Die komt er namelijk al gauw weer aan!

Deel dit artikel
Back to top