Beauty

Het Double Serum uit de Absolut Repair Lipidium lijn van L'Oréal

Lekker veel terrassen, genieten van het warme weer en een zongebruinde huid. De zomer heeft zo zijn voordeeltjes. Maar helaas kleven er ook nadelen aan: je haar houdt namelijk helemaal niet van de zon en de zee. Het resultaat van een zonovergoten vakantie is dan ook vaak een droge bos ontploft haar. Help!

Gelukkig ben je niet de enige met dit probleem. Prioriteit nummer één op het gebied van haar is namelijk - je raadt het al - herstellen van beschadigd haar. Want ook door chemische behandelingen, ontkleuren, föhnen en het gebruik van de stijltang beschadigen veel vrouwen hun haar. L'Oréal Professionnel speelt hier perfect op in door een exclusieve haarverzorgingslijn te lanceren, speciaal ontwikkeld voor vrouwen met zeer beschadigd haar. 

L'oreal professionnel absolut repair

Absolut Repair Lipidium
De lijn, genaamd Absolut Repair Lipidium, heeft een revolutionaire formule op basis van lipiden. En dat is precies wat je nodig hebt, want beschadigd haar heeft juist een gebrek aan lipiden. Het Lipidium complex richt zich op de beschadigde zones van de haarvezel. Het versterkt de basis, herstelt de haarvezel en beschermt het haar tegen invloeden van buitenaf. Een verzorging van aanzet tot punt dus!

Het resultaat is direct zichtbaar: je haar wordt heerlijk zacht en soepel, zonder dat het zwaarder wordt. De lijn bestaat uit acht producten, waaronder een shampoo, conditioner, haarmasker, serum en een thermo reconstructing cream. Onze favoriet: het Sealing Repair Lipidium serum!

L'oreal absolut repair beschadigd haar

Sealing Repair Lipidium Double serum
Het Sealing Repair Lipidium serum is uitermate geschikt voor gespleten punten. De actieve formule met lipiden en ceramide herstelt en versterkt de punten, zodat ze als nieuw en herboren lijken. Je brengt het serum aan in de punten op vochtig haar voor het stylen, of op droog haar. Het resultaat? Herstelde haarpunten!

Tip:
Voor ultiem herstel en versterking heeft L'Oréal een specifieke salonbehandeling ontwikkeld (exclusief bij L'Oréal Professionnel salons). Binnen 30 minuten wordt alle beschadiging aan het haar hersteld en loop je weer met een gezonde, glanzende bos naar buiten. Wat wil je nog meer? 

Het Sealing Repair Lipidium serum is verkrijgbaar voor € 20,40. Voor een L'Oréal Professionnel salon bij jou in de buurt check de site van L'Oréal Professionnel.

 

Deel dit artikel
Back to top