Fashion

Trend: De Slip Dress

Als je naar trend reports kijkt, worden de trends voor komend seizoen bijna altijd aan de hand van de catwalk bepaald. Toch halen de meeste fashionista's hun inspiratie gewoon van straat! In deze rubriek licht Fashionscene trends uit met inspirerende streetstyle beelden.

De slip dress was vorige winter een enorme hit nadat modellen met als inspiratie prostituees uit Parijs in de jaren 20 de catwalk van Louis Vuitton afliepen. High-street keten pikte het item meteen op en het geruite jurkje van Zara was vrijwel meteen uitgekocht.

Het veelzijdige item is eindeloos te combineren en we zagen dat bloggers hem allemaal op hun eigen manier droegen. Ook kan je zoveel skin laten zien als jij wilt; alleen een slip dress met sandalen of met een oversized trui, over een t-shirt of onder een biker jack of blazer.

Ook deze winter zien we het item weer terug komen en we zijn er nog niet overheen. Het is een zeer vrouwelijk jurkje doordat de rand vaak een kanten afwerking heeft en vrouwelijke vormen de focus krijgen maar hij kan ook stoerder worden gedragen met bijvoorbeeld een geruit shirt om het middel met boots of een grote knit met een biker jack en grote sjaal omgewikkelt met sneakers.

Bron, Bron

Deel dit artikel
Back to top