Fashion

Winnaar S.Oliver Winactie shopt voor € 600

Weten jullie nog dat we een speciale moederdag winactie hadden met s.Oliver? Twee gelukkige winnaars wonnen een luxe dagje shoppen bij de winkel van s.Oliver in Maastricht of Hasselt met hun mama. De eerste winnaar was eerder al aan het woord en nu vertelt ook de tweede winnaar over zijn heerlijke dag. 

Om half 2 kwamen we aan in Hasselt en hebben we ons meteen ingecheckt in het hotel. Het vriendelijke meisje achter de balie escorteerde ons naar de kamer. Wat een kamer! Het was een heel moderne kamer met antieke elementen. Het was vroeger een jenever-stokerij, daar hebben ze een paar elementen van gehouden en voor de rest hebben ze het gemoderniseerd, héél mooi!

Omdat we nog wat tijd over hadden gingen mama en ik nog rap een klein terrasje doen. Om half 3 kwamen we aan bij s.Oliver, waar we heel leuk ontvangen werden door het personeel. We kregen de cheque met het shopbudget van 600 euro overhandigd + een flesje cava (en dat heeft goed gesmaakt!).

Toen begon het shoppen. Als eerste zijn we voor mama gaan kijken en al snel vond ze leuke dingen. Het vriendelijke personeel hielp haar heel goed en al gauw was mama haar paskamertje vol! Toen was het mijn beurt en ook mij hebben ze goed geholpen. Het duurde niet lang voordat ook mijn paskamer vol was. Na lang passen en keuren waren we eruit en hadden we (heel) veel mooie dingen!

Eenmaal aan de kassa (ondertussen al beetje tipsy van de cava) hebben we betaald en het personeel bedankt voor hun hulp. Vervolgens zijn we een taartje gaan eten bij een lekkere patissier: "Cools". Na nog een beetje rondgeslenterd te hebben in Hasselt zijn we terug naar de kamer gegaan en hebben we al onze nieuwe kleren uitgestald op bed. En dat waren er veel! Daarna hebben we ons wat verfrist en zijn we gaan eten bij "Kwizien"! Héél lekker. Omdat we nog niet moe waren en het "theater op de markt" was in Hasselt zijn we daar nog even gaan kijken en iets gaan drinken. Moe en voldaan zijn we toen ons bedje in gekropen!

Deel dit artikel
Back to top