Fashion

Hip Of Horror: De Rainbro

In modeland kan het vaak niet gek, opvallend of vernieuwend genoeg zijn. Maar soms zijn er van die items of trends waar we toch onze twijfels over hebben. En die bespreken we maar al te graag in de Hip of Horror rubriek.
 
Heb jij ook wel eens dat je ergens loopt en het liefst op de grond of onder een brug kan gaan liggen om even een powernap te doen? Het merk Poler dacht al dat jij op ongewenste locaties je batterij even op moet laden en heeft hier de Rainbro Napsack voor bedacht. 
 
Na het mega succes van de Snuggie voor indoor non-activiteiten werd duidelijk dat we ook een soortgelijk comfort deken nodig hadden voor bijvoorbeeld in het bos, op de camping, tijdens het winkelen of als je uit bent geweest en eigenlijk geen zin meer hebt om op die fiets te stappen. 
 
De Napsack is een mix tussen een slaapzak en een regenjas en komt in allerlei kleuren en prints. Overal is aangedacht; een zijvakje voor je telefoon, en stel je voor dat je in het bus hokje ligt te slapen en de 170 bijna voorbij rijd, no problem: je kan hem ook razendsnel omhoog hijsen en vast zetten zodat je niet struikelt. 
 
Wat denken jullie? Is dit dé oplossing voor het s'avonds kamperen in de Kalverstraat als de nieuwste H&M samenwerking uitkomt of is dit te ver gezocht? 
 
 
 
 
Deel dit artikel
Back to top