Winnen

Win: Heerlijk beautypakket van Yentl Oil t.w.v € 181,- (Verlopen)

Vandaag staat onze winactie in het teken van het nieuwe beautyproduct Yentl Oil, pure arganolie. Wij geven een verzorgingspakket weg t.w.v € 181,-. Het is bewezen dat pure arganolie een heilzame werking heeft op de huid, nagels, littekens, rimpeltjes en andere oneffenheden. Het heerlijke verzorgingslabel is de eerste die erin is geslaagd een lijn van natuurlijke en hoogwaardige schoonheidsproducten op basis van hoge concentraties pure Marokkaanse arganolie te ontwikkelen. Yentl oil is dus 100% natuurlijk.
 
 
Vanwege grote verschillen in kwaliteit en echtheid wordt er voor de Yentl Oil producten alleen arganolie gebruikt die biogecertificeerd is en voldoet aan de strengste authenticiteitscontrole en kwaliteitseisen. Yentl Oil wordt verkocht in Amsterdam, New York, Cassablanca en binnenkort ook op Ibiza.
 
Yentl Oil: "Wij zien onze huid, het grootste orgaan van ons lichaam, als de spiegel van de ziel"
 
Wat kun jij winnen
1 x Yentl Oil Serum voor het gezicht van 100% pure arganolie t.w.v 89,- euro
1 x Yentl Pure Argan Oil voor het lichaam van 100% pure arganolie t.w.v 37,-
1 x Yentl Facepeeling t.w.v. 55,- euro
 
 
Pure arganolie wordt bestempeld als een klein wondermiddel. Yentl arganolie versterkt de huid, verzorgt de lippen, voorkomt striae, verzorgt de nagels, voorkomt haarverlies en gaat rimpeltjes tegen. Voor alles goed dus.
 
Wil jij dit heerlijke verzorgingspakket winnen? Vul dan onderstaande velden in en vergeet niet je adresgegevens hierbij te vermelden!  
 
Deel dit artikel
Back to top