Beauty

De nieuwe geur van Marc Jacobs: Daisy Dream

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo snel naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week. 

En de Daisy Dream van Marc Jacobs is er zeker één die MOET hebben. In tegenstelling tot de de Daisy Sunshine uit 2013 en de Daisy Delight die eerder dit jaar werd uitgebracht, heeft de nieuwe Daisy Dream een eigen, nieuwe, flacon. Alleen daarvan worden wij al warm! Het flesje, met een zilveren ronde dop, is namelijk versierd met allemaal kleine madeliefjes. Daisy Dream mag gewoon niet ontbreken in je parfumverzameling.

Marc Jacobs Daisy Dream

De geur
Daisy Dream is een lichte en fruitige geur, die zowel bloemig als fruitig is. De topnoot bestaat uit bramen, grapefruit en peer. Het hart is rijk en vrouwelijk met jasmijn en noten van lychee en blauwe regen. De basis bevat witte houtsoorten, muskus en kokosnootwater.

                                

Tweet shop
Wil je Daisy Dream ook bemachtigen? Dan moet je komend weekend in Amsterdam zijn, want Marc Jacobs opent ter promotie van de nieuwe geur een Tweet Shop bij de Bijenkorf, waar je in plaats van euro's alleen met tweets betaalt. De pop-up shop is vanaf vandaag tot en met aankomende zondag geopend.

Hoe werkt het?
Ga naar de Tweet Shop en post een tweet met de hashtag #MJDaisyChainAMS. Je ontvangt sowieso een sample van Daisy Dream, maar originele tweets worden ook beloond met een miniatuurflesje. En er is meer: ieder uur wordt de meest originele tweet beloond met een Marc Jacobs tas, zonnebril, portemonnee of een geur.

In de shop vindt je een photobooth, heel veel Marc Jacobs parfum flesjes en zonnebrillen die je mag gebruiken voor je foto. Ga jij net als Fashionscene's Marlien en vele andere BN'ers (Yvonne Coldeweijer, Winonah de Jong, Liza Sips, Do etc.) een kijkje nemen?

Daisy Dream Eau de toilette is vanaf nu verkrijgbaar bij de geautoriseerde parfumerieën en warenhuizen voor € 49,95 (30 ml). 

Deel dit artikel
Back to top