Fashion

Ellen von Unwerth fotografeert Georgia May Jagger

De Duitse wereldberoemde fotograaf Ellen von Unwerth heeft de nieuwe campagne van juwelen merk Thomas Sabo geschoten. Het betaalbare sieraden label Thomas Sabo koos voor de mooie Georgia May Jagger als gezicht voor hun nieuwe lijn.

Ellen von Unwerth is een van de meest bekende mode-fotografen ter wereld. Zij staat bekend om haar speelse en erotisch stijl van fotograferen. Von Unwerth heeft gewerkt voor de grote bladen zoals Vogue Japan, Vogue Italia, Vogue US en Glamour. Verder heeft zij vele exposities en campagnes op haar naam staan. 

Voor de campagne van Thomas Sabo werkte zij met het über sexy model Georgia May Jagger, zij doet denken aan een jonge Brigit Bardot. Haar onconventionele beauty leent zich perfect voor het sieraden label. De goedlachse Georgia lacht het spleetje tussen haar tanden bloot en zorgt voor beeld waar je direct vrolijk van wordt.Thomas Sabo heeft onder andere een bedeltjes lijn. Je vindt er leuke bedeltjes in de vorm van een flip-flop, een ananas, een  cocktailglas en nog veel meer

 

Deel dit artikel
Back to top