Beauty

Bobbi Brown interviewt Jennifer Aniston over haar style, gewicht & haar

Bobbi Brown, oprichtster van Bobbi Brown cosmetics, schrijfster bij Yahoo Beauty én niet te vergeten Jennifer Aniston fan, mocht haar idool interviewen en dat resulteerde in een gezellige chit-chat. Bobbi vraagt Jennifer naar haar style, haar perfecte haren, hoe ze het vindt om ouder te worden en de 45-jarige actrice onthult haar perfecte gewicht. 

Bobbi Brown interviewt Jennifer Aniston over haar style, gewicht & haar

Bobbi Brown: Ik ben nog nooit zo zenuwachtig geweest in mijn leven, mag ik je vertellen waarom?

Jennifer Aniston: (Lacht) Natuurlijk!

Bobbi: Als iemand me vraagt wie mijn stijlicoon is, dan zeg ik altijd dat jij het bent!

Jennifer: Niet waar!

Bobbi: Jawel! Ik scheur foto's uit de meest verschrikkelijke magazines waarop jij over straat loopt met je geweldige haar, perfecte T-shirt en coole jeans. 

Jennifer: Weet je hoe je dat noemt? Luiheid.

Bobbi: Nee, dat is het niet. Het is perfectie. Je laat het er zo gemakkelijk uitzien... Anyway, het is een girl crush.

Jennifer: Je bent geweldig, dank je wel! Ik ben een groot fan van jouw make-up en ik ben het altijd geweest. Ik zei letterlijk drie keer "Ok, dus Bobbi Brown gaat mij interviewen?? De make-up artiest? Ik wil dat je mijn make-up doet!

Bobbi: Het zou een droom zijn, maar eerlijk gezegd zou ik je waarschijnlijk vertellen dat je geen make-up nodig hebt. 

Jennifer: Oh dat weet je niet.

Bobbi: Jawel. Maar goed, je moet me vertellen welke T-shirts en jeans je graag draagt en welke blazers je altijd kiest. Ik wil alles weten.

Jennifer: Dit is mijn geheim: ik neem mijn T-shirts altijd in. Het is raar, ik weet het, maar het werkt wel. Of je moet gewoon de perfecte vinden. James Perse heeft geweldige T-shirts en tops en Theory heeft goede basics. Ik heb jeans van Genetic, die ze niet eens meer maken en ik haal altijd de zakken van de broeken van Hudson af, want ik houd van de fitting maar niet van de zakken. Helmut Lang heeft ook goede skinnies. En ik draag jasjes van Saint Laurent. 

Bobbi: Ik vraag me altijd af of jouw stylist Christopher McMillan bij jou woont. Hoe kan het dat jouw haar altijd zo zit? Word je wakker met perfect haar? 

Jennifer: Oh god, nee! Het zit nu in een zweterige paardenstaart, omdat ik net heb gesport, maar mijn haar zit altijd beter de dag erna. Het zit beter nadat ik ermee heb geslapen. En Chris woont niet bij me, I wish he did! Ik heb veel geleerd van Chris en ik ben handig geworden met een föhn en een ronde borstel! 

Bobbi: Vertel me over de producten van Living Proof, het haarmerk waar je mede-eigenaar van bent! 

Jennifer: Heb je de Restore Mask al gebruikt? Het is een game changer. Ik doe het iedere zondag, omdat ik mijn haren highlight. En wat het is met haren, naarmate je veroudert, reageert je haar niet meer hetzelfde als in onze twintiger jaren. Ik wist dat niet. Wist jij dat je haar veroudert?

Bobbi: Ik ervaar dat nu helaas. Het wordt dunner.

Jennifer: (lachend) Het verliest gewicht. 

Bobbi: Je lichaam wordt niet dunner, maar je haren wel. Daarom weet ik zeker dat god geen vrouw is. Jij ziet er niet uit alsof je veroudert! Wat is je geheim?

Jennifer: Mijn vader is Grieks. Hij is 81 jaar geworden en hij heeft bijna geen rimpels. En mijn oma, die 95 jaar oud was toen ze overleed, had ook nauwelijks rimpels. Ik drink veel water en gebruik goede producten voor mijn gezicht. Maar gebruik niet teveel! En genoeg slapen. 

Bobbi: Ik lees ook dat je heel gezond bent. Je sport en je eet ook goed.

Jennifer: Ik heb nu een Griekse salade voor me staan, maar ik verwen mezelf ook. Er is een balans. 

Bobbi: Vertel me hoe je de balans vindt, want ik ga op en neer in gewicht. Hoe doe jij dat? Eet je ooit wel eens brood?

Jennifer: Zeker weten. Ik heb net een bagel gehad. Normaal eet ik alleen in het weekend brood, maar mijn lichaam houdt niet van koolhydraten. Als ik nu superkritisch ben, dan zou ik graag 2 kilo lichter zijn. Dat is waar ik mij altijd het meest confortabel bij voel, tussen de 55 en 57 kilo. Maar het is moeilijk op deze leeftijd. 

Bobbi: Ik ben altijd geïntereseerd geweest in de eigenwaarde issues waar vrouwen mee te maken hebben. Ik vraag me af hoe dat bij jou is. Hoe is het om de deur uit te lopen en constant gefotografeerd te worden? Hoe ga je om met goed en minder goede paparazzi foto's van jezelf? Heeft het invloed op jouw eigenwaarde? 

Jennifer: Eigenlijk moet je zo denken: "ze nemen een foto en die wordt gepubliseerd, het komt en gaat en wie geeft er eigenlijk om?". Er zijn misschien 30 mensen die achter hun computer zitten en celebrities beledigen over hoe slecht ze eruit zien, zodat ze zich beter kunnen voelen over zichzelf. Ik begrijp het niet. Er is een druk in Hollywood om niet ouder te worden. Er zijn veel vrouwen die te hard proberen om 'ageless' te blijven en ik ben alleen maar dankbaar dat ik van hun fouten mag leren, omdat ik geen sh** in mijn gezicht laat injecteren.

Bobbi: YAY!

Jennifer: Nee echt, het breekt mijn hart als ik hun zie. Ik denk: "Oh god, als je alleen maar wist hoeveel ouder je er nu uitziet." Ze proberen de tijd te stoppen, maar alles wat je ziet is een onzeker persoon die koste wat het kost niet ouder wilt worden. Ik heb ook een verloofde die een pistool tegen mijn hoofd zet als ik mijn gezicht op de een of andere manier verander. 

Bobbi: Mijn man is ook zo. Als ik het gevoel heb dat ik niet zo fris en jong eruit zie als ik zou willen - meestal na een avond tequilla en brood - dan smeer ik extra dagcrème op mijn gezicht. Het gaat erom dat je gehydrateerd bent, dat is mijn geheim.

Jennifer: Dat is waar, het gaat om hydratatie. En er is veel wat vrouwen kunnen doen door middel van LED lichttherapie en goede lasers om de huid strakker te maken, het masseren van je gezicht en vergeet niet de goede crèmes. En ik vind ouder worden best wel cool. Ik ben dankbaar om vrouwen als Gloria Steinem, Diane Keaton en Annette Bening te mogen kennen, allemaal fabulous fearless vrouwen die hun gezicht niet aanraken en er flawless uit zien. Iedereen moet het zelf weten, maar ik zou willen dat ik het de mensen die dichtbij me staan, kon verbieden om hun gezicht aan te raken.

Bobbi: Ik denk dat we vrouwen moeten aanmoedigen om blij te zijn met wie ze zijn en minder in de spiegel te kijken. 

Bron

Deel dit artikel
Back to top