Fashion

Australische modebloggers krijgen realityshow

We hoeven je niet meer te vertellen dat Australische mode booming is. Op Instagram volgen we verschillende beauty's van down under, die ons dagelijks inspireren met outfitpost vanaf de mooiste stranden en coolste steden. Het was dus een kwestie van tijd voordat één van deze beauty's haar eigen reality show zou krijgen. 

En nu is het zover. Niet één, maar vijf bekende Australische bloggers zullen verschijnen in hun eigen realityshow, die 'Fashion Bloggers' gaat heten. De show zal ons laten zien hoe de bloggers zich staande houden in de hectische modewereld. De gelukkige bloggers die aan de show zullend deelnemen zijn: Sara Donaldson van Harper & Harley, Kate Waterhouse van KateWaterhouse.com, Amanda Shadforth van Oracle Fox, Margaret Zhang van Shine By Three en Zanita Whittington van Zanita.

De show wordt, as we speak, opgenomen en zal later dit jaar te zien zijn op The Style Network. Wij zijn erg benieuwd of de show een succes zal zijn. Wie weet kunnen we volgend jaar wel een Nederlandse opvolger met Negin Mirsalehi, Yara Michels of Sabrina Meijer verwachten...

harper & harley

Sara Donaldson van Harper & Harley

Kate Waterhouse van KateWaterhouse.com

Amanda Shadforth van Oracle Fox

Margaret Zhang van Shine by Three

Zanita Whittington van Zanita

Bron

Deel dit artikel
Back to top