Beauty

Hairinspiration: kapsels voor dun haar

Ben je helaas niet gezegend met een coupe de Katja Schuurman of Yolanthe Sneijder-Kabeljauw? Geen probleem. Ook met dun haar kan je er fabulous uitzien, als je je haar maar in de juiste coupe laat knippen! Onze grote zus Ze.nl geeft tips.

De bob is perfect voor dames met dun haar. Omdat het kapsel kort is, wordt je haar minder lijzig. Als je er ook nog laagjes in laat knippen, krijg je nog meer volume. Vooral de korte achterkant - als je een schuine hebt - voelt lekker volumineus aan, we like! Zaak is wel dat je regelmatig naar de kapper gaat om 'm bij te knippen, het is een kapsel wat je goed bij moet houden.

Oe là là! De pixie cut is très sexy en gewaagd. Vraag van tevoren wel aan de kapper of dit kapsel bij je gezicht past, want omdat je haar zo kort is, komt je gezicht heel erg naar voren. Perfect als je een symmetrisch gezicht hebt, maar is dit niet het geval, kan het minder goed uitpakken. Eén ding is zeker: een beetje wax in je haar en niemand die meer ziet dat jij dun haar hebt. Va-, va-, vooooom!

Bekijk het volledige artikel met haarinspratie voor dun haar op Ze.nl.

Deel dit artikel
Back to top