Fashion

Trend: Band Shirts

Als je naar trend reports kijkt, worden de trends voor komend seizoen bijna altijd aan de hand van de catwalk bepaald. Toch halen de meeste fashionista's hun inspiratie gewoon van straat! In deze rubriek licht Fashionscene trends uit met inspirerende streetstyle beelden.

Band shirts zijn het ultieme nonchalante cool-kid item om te hebben. Een shirt met één van je favoriete rock/punk band of gewoon een logo of lettertype wat je gaaf vind geeft iedere outfit een relaxte edge. 
 
Vrouwen met stoere stijl gaan vast al door het leven met de mooiste vintage shirts die daadwerkelijk bij een concert zijn gescoort maar doordat de trend zo groot is geworden kan jij een mooi shirt met een vintage feel bij high-street winkels inslaan.
 
Een AC/DC,Mötley Crüe, Ramones, The Beatles of Rolling Stones shirt zien we vaak langkomen in combinatie met sneakers, biker boots, biker jacks en gescheurde jeans. Dit maakt de look af voor edgy types maar een band shirt kan net zo goed voor vrouwen met een klassiekere of zachtere stijl.
 
Zo kan een mooi Nirvana shirt (optioneel met paar gaatjes hier en daar) een rok met hakken of zelfs over een slip dress in combinatie met high-top sneakers de look een upgrade geven. 
 
Als je houdt van je blazers en loafers kan dit ook erg goed, net een gave tekst die onder je jasje uitpiept en draag tie-dye of gestreepte sokken in je loafers smet skinny jeans die net awkwardly te kort zijn en je hebt met items die al in je kast liggen een nieuwe look ontdekt. 

Shop band shirts: 

Icona Pop Muscle Tee,€13,45,Forever21                          Rolling Stones Tank,
€13,45,Forever21

Ramones Knit Tee,€13,45,Forever21                                 Pink Floyd Cutout Racerback Tank,€11,45,Forever21

The Beatles Tee,€17,75,Forever21                                   Rock n' Roll AC/DC Crop Top,€15,75,Forever21
       

Bron, Bron

Deel dit artikel
Back to top