Beauty

Weleda Skin Food

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo snel naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week

Van droge knieën, ellebogen, gesprongen lippen, schrale handen tot ruwe voeten en zelfs het gezicht. Weleda Skin Food voedt alle plekjes van je lichaam die ruw en droog zijn. En dat zijn er nogal wat, zo middenin de zomer. Niet zo gek dus dat celebs als Victoria Beckham, Rihanna, Brooke Shields en Demi Moore al jaren verkikkerd zijn op dit product.

Weleda Skin Food is namelijk niet helemaal nieuw, de crème bestaat al sinds 1926. Maar nu steeds meer mensen bewuster omgaan met voeding en graag kiezen voor pure en gezonde producten kan ook de cosmetica sector niet achter blijven. Wat je op je huid smeert, moet je kunnen eten. Vandaar dat Weleda koos voor een nieuwe naam voor dit puur, natuurlijke product.

 

Ingrediënten
Skin Food is een rijke, voedende crème, die in de huid weer in balans brengt. De crème trekt goed in de huid en heeft vanwege de toegevoegde biologische kamille en Calendula een herstellend vermogen. Driekleurig viooltje brengt de geprikkelde of droge huid tot rust. Verder zorgt een basis van zoete amandelolie, zonnebloemolie, bijenwas en wolwas voor een zachte en soepele huid. En de geur? Die is heerlijk fris, met een vleugje sinaasappel en lavendel.

Nieuw formaat

Weleda Skin Food was al jaren verkrijgbaar in een grote verpakking, maar vanaf dit najaar komt Weleda met een handige meeneemverpakking, van 30 ml. Deze is verkrijgbaar vanaf september voor € 5,49. De standaard verpakking, die nu al verkrijgbaar is, kost € 9,99 (75 ml).

Deel dit artikel
Back to top