Fashion

Dr. Martens opent winkel in de Kalverstraat

Dr. Martens heeft op 3 juli de eerste winkel van de Benelux geopend in Amsterdam,  Kalverstraat 158. De ideale locatie om de rijke geschiedenis van het merk tot leven te brengen in de Benelux. 
 
De shop is ingericht volgens het retailconcept dat Dr. Martens ontwikkelde
voor zijn stores wereldwijd met authentieke houten vloeren, bakstenen muren en een zwart plafond.
 
Finishing touches zijn de lederen sofa’s in de klassieke Dr. Martens Oxblood tint (dieprood). Om de beleving compleet te maken, kiezen klanten zelf welke muziek er uit de vintage jukebox komt en zal er ook een fotohokje geplaatst worden.
 
In dit universum ontdekken klanten de complete collectie van Dr. Martens: van de klassieke en hedendaagse schoenen, voor mannen, vrouwen en kids, tot de kleding- en accessoirelijn.
 
De “Made in England” zone heeft de producten staan die vervaardigd zijn in de authentieke fabriek van Dr.Martens in Northamptonshire (Verenigd Koninkrijk) waar oorspronkelijk alle Dr.Martens schoenen geproduceerd werden. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dr. Martens #STANDFORSOMETHING tour komt naar Amsterdam! Op zaterdag 13 september treedt PULLED APART BY HORSES, samen met DINOSAUR PILE-UP, op in Bitterzoet. 
 
Ster van de avond is de super exciting indie rock band uit de UK – PULLED APART BY HORSES. Hun nieuwe album ‘Blood’ komt uit op 1 September. Onlangs is alweer de derde single van dit album gelanceerd; ‘Lizard Baby’.
 
Samen met hen op de tourbus is DINOSAUR PILE-UP. Deze in 2007 opgerichte Engelse alternatieve rock band uit Leeds toont sound vergelijkingen met de beste 90s US college rock. 
 
Dr. Martens brengt met de #STANDFORSOMETHING tour de beste live optredens naar je toe en laat je van dichtbij kennismaken met UK’s spannendste acts.
 
Zaterdag 13 september / Bitterzoet
Tickets verkrijgbaar via www.bitterzoet.com
Meer informatie over de #STANDFORSOMETHINGTOUR:  www.drmartens.com/standforsomethingtour
 
 
 
Deel dit artikel
Back to top