Beauty

The Simpsons X MAC Collectie

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo snel naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week. 

Toen M.A.C. aankondigde dat ze in samenwerking met The Simpsons een make-up lijn gingen lanceren, waren wij in eerste instantie best wel verbaasd! Maar deze colab is er niet zomaar: The Simpsons vieren dit jaar hun 25 jarig bestaan en dat laten ze natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan.

Wij hebben een aantal producten uit de lijn binnen gekregen en we kunnen je vertellen dat het een gewaagde en kleurrijke collectie is. De lijn is geïnspireerd op Marge Simpson, dus dat de kleuren geel en blauw in de make-up terug komen is natuurlijk geen verrassing. Wat dacht je van een knalgele lipgloss met de naam Nacho Cheese Explosion? Of gele nagelstickers met afbeeldingen van The Simpsons? 

De producten met unieke Simpsons verpakkingen zullen in gelimiteerde oplage verkrijgbaar zijn. Wij verwachten dat de collectie razend populair zal zijn onder Simpsons fans, maar ook als je niets hebt met de animatieserie zit er vast wel een mooi make-upje voor je bij. Wij zijn bijvoorbeeld helemaal fan van de blush (waarin het hoofd van Marge Simpson is afgebeeld) en de knalroze lipgloss.

Mac x simpsons collectie

Alle make-upjes hebben originele, grappige namen. Zo kun je een oranje gloss met de naam Grand Pumpkin op je lippen smeren. De roze kleur heet Red Blazer. Naast de afgebeelde kleuren bevat de collectie nog twee kleuren lipgloss: een knalgele, genaamd Nacho Cheese Explosion en een paarse, genaamd Itchi & Scratchy & Sexy. De lipgloss is verkrijgbaar voor € 19,50.

MAC X SIMPSONS Make up

Nagels in de stijl van The Simpsons, hoe cool is dat? De nagelstickers in samenwerking met The Simpsons zijn trouwens ook de eerste nagelsstickers die M.A.C. uitbrengt. Ze zijn verkrijgbaar voor € 14,50.

Hebben, hebben, hebben! Hoe leuk is deze blush met daarin het hoofd van Marge afgebeeld? Hij is er in twee kleuren; Pink Sprinkles (afgebeeld) en Side Spray (exclusief online verkrijgbaar). Hij kost € 23,50. 

The simpsons x mac marge simpson

Naast lipgloss, blush en nagelstickers bevat de collectie ook een oogschaduw palet en nepwimpers.

De collectie zal verkrijgbaar zijn vanaf 4 september bij de M.A.C. winkels in Amsterdam en Den Haag.

Deel dit artikel
Back to top