Fashion

Daria Werbowy in Equipment's Selfie Campagne

Onze favoriete campagnes zijn altijd de onverwachte shoots waar een opvallend verhaal wordt vertelt. Voor FW '14-'15 heeft Equipment gekozen voor een bijzonder rauwe shoot met topmodel en muse Daria Werbowy. 
 
De campagne is opgemaakt van zelf portretten die Daria zelf heeft gestyled en geschoten zonder enige invloed van het merk. Daria laat zien hoe zij hun items zou stylen en zet verschillende persona's neer met pruiken die het model zelf heeft geknipt. 
 
Een selfie campagne is opzich geen nieuw concept aangezien Rag & Bone het al een aantal seizoenen doet. Deze beelden zijn vernieuwend omdat ze fris, rauw, natuurlijk en op-de-huid voelen. Daria heeft 8 versies van zichzelf geschoten en de eerste 4 beelden kunnen we al bekijken. 
 
Equipment staat vooral bekend om hun kwalitatieve shirts in perfecte fits die ze ieder seizoen herontdekken. De samenwerking tussen het merk en Werbowy lijkt een match made in heaven; hun zijden shirts half open met de laid-back stijl van Daria zijn genoeg voor ons om op zoek te gaan naar zo een blouse en onszelf net als Daria in een klassiek item te draperen. 

Bron

Deel dit artikel
Back to top