Beauty

Hét beautygeheim van Kim Kardashian

Dat de Kardashians er zo hun beauty-ritueeltjes op na houden dat is duidelijk. Kim staat erom bekend dat ze dag na dag haar gezicht vol laat smeren met lagen make-up.  Daar kunnen we veel over zeggen, maar haar jukbeenderen komen wel fantastisch uit.  

Ook een Kardashian look creëren? Dat kan, op een bizarre manier. Wees gewaarschuwd, dit is geen alledaagse make-up routine!

1. Start met een highlighter. Kies voor een kleur die minimaal twee tinten lichter is dan je huid. Teken vleugeltjes onder je ogen. Smeer ook wat highlighter op de brug van je neus. Trek dit door naar het midden van je voorhoofd. Tot slot smeer je nog wat highlighter op je kin.

highlighten

2. Dan is het tijd om te contouren. Kies een tint die twee keer donkerder is dan je huid. Begin met een lijn rond je voorhoofd, teken verder langs je haarlijn en trek dit door tot aan je kin. Neem ook je jukbeenderen mee. Teken vervolgens een lijntje aan beide kanten van je neus. Trek hem door tot onder je wenkbrauw.

Contouren

3. Smeer de lichte foundation/highlighter uit tot aan de contourlijnen. Gebruik hiervoor een foundation kwast.

4. Blend daarna de twee kleuren door elkaar. Je kunt dezelfde kwast gebruiken. Begin aan de buitenkant en werk naar binnen.

5. Tot slot gebruik je een contour kit om schaduw toe te voegen en gedeeltes van je gezicht op te lichten. Nog een oogmake-upje, een beetje gloss op de lippen en... klaar! Bekijk de video hieronder voor een uitgebreide uitleg.

Contouren en highlighten

Deel dit artikel
Back to top