Travel

Hotspot: Chow

Ben jij ook altijd op zoek naar de leukste café's en restaurantjes in Amsterdam maar eindig je toch bij je vertrouwde stamcafé? In 'Hotspots' lichten we iedere week een leuke spot met een heerlijk menu, mooi interieur en een lekkere sfeer uit. Deze week: Chow.

De waanzinnige locatie waar eerste een foute toeristen tapastent zat op de Rozengracht is nu een een heerlijk Pan Asian restaurant. Chow is opgezet door het team achter Jimmy Woo, Roses Cantina en Chicago Social Club. 

Chow heeft het perfecte balans tussen modern en klassiek gevonden in ieder aspect van het restaurant. Hun menu heeft heerlijke Aziatische gerechten als Tom Ka Kai soep en Peking eend maar ook leuke twists als Koreaanse beef Bulgogi. Hun interieur heeft hetzelfde contrast; warm met veel houten details, opgezette dieren en oude stoelen met trendy details. 

Vanaf 5 uur is het al heerlijk bij Chow, borrelen voor het eten in hun voortuin is één van de populairste bezigheden rond het restaurant. Daarna beginnen de eerste gasten voor het lekkere avondmenu binnen te komen en op vrijdag en zaterdag kan je tot 2 uur s'nachts blijven hangen en drankjes drinken aan hun bar.

Het fijne aan Chow is dat het een lekkere meeting stek is om een casual drankje met iemand te doen omdat de sfeer ontspannen is. Ook is Chow een goede plek voor een mooi dinner voor een bijzondere gelegenheid; je kan het zo fancy maken als je zelf wilt. 

 

Chow is 7 dagen in de week open vanaf 17:00 uur.
Maandag tot donderdag en zondag tot 01:00 uur.
Vrijdag en zaterdag tot 02:00 uur.
 
Reserveringen: +31 (0)20 624 57 52
Vind hun menu op: www.restaurantchow.nl
 
Rozengracht 106
1016 NH AMSTERDAM
Deel dit artikel
Back to top