Beauty

Toni & Guy Meet Wardrobe

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo snel naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week. 

Toni & Guy Meet Wardrobe is een haarverzorgingslijn die is ontwikkeld met de gedachte dat stijl niet alleen om kleding draait, maar om de totale look van top tot teen. Dat Toni & Guy iets met fashion heeft moge duidelijk zijn. Al 16 seizoenen is het merk de officiële haircare sponsor van London Fashion Week.

De Meet Wardrobe lijn is geïnspireerd op catwalk shows uit Londen en de meest belangrijkste influencers van de modeplaneet. De lijn bestaat uit drie verschillende style collections: Glamour, Classic en Casual, zodat je iedere haarstijl kunt creëren. Of je nou gaat voor een sexy en glamorous look, of cool, of casual. Wij selecteerden uit iedere collectie onze favoriet.

Glamour
De Glamour collectie bestaat uit vijf verschillende producten: een haarmousse, een glansspray, een serum, een haarspray en een plumping whip crème. Onze favoriet: het serum! Serum Drops van Toni & Guy gaat met zijn rijke formule pluis en statisch haar tegen en geeft het haar een mooie glans. Het is heel simpel: brengt 2 tot 3 druppeltjes van het serum in je handpalm en verdeel het in de punten van je haar.

Serum Drops van Toni & Guy Meet Wardrobe is verkrijgbaar voor € 12,99 (30 ml). 

Classic
De Wave Memoriser uit de Classic Collection is een absolute musthave. De crème geeft je krullen een boost en laat een gladde en glanzende finish achter. Breng een beetje crème ter grootte van een walnoot aan in je handpalm en masseer het in handdoekdroog haar. Wil je extra volume toevoegen? Föhn je haar dan bij de wortels terwijl je je haar in secties optilt. Zin in beachy waves? Borstel je haar dan met zachte borstel totdat het helemaal droog is.

De Wave Memoriser is verkrijgbaar voor € 12,99 (100 ml). 

Casual
De Casual collectie is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die er graag cool, maar toch sexy uitzien. Lange beachy waves en veel volume? Dat hoef je ons geen twee keer te vertellen! Met de Sea Salt Texturising Spray creëer je textuur en body, waardoor je haar lekker goed blijft zitten. Spray van wortel tot punt in handdoekdroog of droog haar en knijp in je haar om een warrig effect te creëren.

De Sea Salt Texturising Sray van Toni & Guy Meet Wardrobe is verkrijgbaar voor € 12,99 (200 ml).

Deel dit artikel
Back to top