Beauty

Reveal van Calvin Klein

Eerder deze week schreven we al over de campagne van Calvin Klein's nieuwste parfum, Reveal, waarin onze eigen Doutzen Kroes de show steelt. Vandaag hebben we nog meer Reveal voor je, want natuurlijk hebben wij de geur voor je getest! 

De lijn bestaat uit een eau de parfum, een bodylotion en een showergel. Reveal is een flirterige geur, met een warme en zwoele ondertoon, zeer geschikt voor de sexy en zelfverzekerde vrouw. Het parfum is niet te zwaar, waardoor hij heel geschikt is voor overdag, maar ook voor een avondje uit.

Reveal Calvin Klein the lineDe verpakking
De flacon wordt geleverd in een simpel doosje, met een metallic driehoek in de linker bovenhoek. Ook het flesje is eenvoudig. De flacon heeft een modern design en voelt zwaar aan, wat een luxueus gevoel geeft.

Reveal Calvin KleinDe geur
De geur opent in de top met zout. Een unieke keus van Calvin Klein, want dat hebben we nog niet eerder geroken. De top doet ons doet denken aan opgedroogd zeewater op een zongebruinde huid. Roze, witte en zwarte peper geven de top wat meer pit.

Het hart van Reveal bestaat uit iris, ambergris en solair akkoord, wat de geur een zwoel, zoetig en poederig effect geeft. De basis bestaat uit sandelhout, kasjmier en vetiver en dat maakt Reveal tot een verleidelijke en sensuele geur, zoals de campagne met Doutzen ons al deed vermoeden.

Reveal Calvin Klein Doutzen Kroes

Reveal Eau de parfum van Calvin Klein is vanaf nu verkrijgbaar bij geautoriseerde Calvin Klein Fragrances warenhuizen en parfumerieën voor € 55 euro (30 ml). De bodylotion kost € 38,33 (200 ml) en de showergel € 36,11 (200 ml). 

Deel dit artikel
Back to top