Fashion

Trend: De Stijl van Chiara Totire

ls je naar trend reports kijkt, worden de trends voor komend seizoen bijna altijd aan de hand van de catwalk bepaald. Toch halen de meeste fashionista's hun inspiratie gewoon van straat! In deze rubriek licht Fashionscene trends uit met inspirerende streetstyle beelden.

Chiara Totire is een geheimzinnige vrouw waar we niet veel van weten behalve dat ze een street style sensatie is. De enorm modieuze Italiaanse wordt met regelmaat vastgelegd door bekende bloggers en street style fotografen als Tommie Ton (van Jak&Jill).

Chiara is een up-and-coming freelance styliste die nog niet is doorgebroken in de mode industrie en voornamelijk staand bij de modeshows te zien is.  De natuurlijke schoonheid heeft een enorm interessant gevoel voor stijl. Door haar uiterlijk zien haar looks er effortless en chic uit ookal maakt ze soms de meest uitdagende en speelse combinaties.

Het is duidelijk dat Chiara dicht bij zichzelf blijft qua stijl en niet mee gaat met trends om mee te lopen met de rest maar meepakt wat bij haar past. Haar prachtige outfits zijn tot in de puntjes gestyled en Chiara maakt looks aantrekkelijk waarvan wij de combi's niet bedacht zouden hebben.

Het enige wat weggeeft dat Chiara nog geen bekende styliste is zijn haar geliefde zwarte laarsjes met cut-out en gespjes die ze in 7 uit haar 10 outfits herontdekt. Stylistes weten dat ze op straat aan alle kanten wordt gefotografeerd en zoeken daardoor zorgvuldig uit wat ze waar en wanneer al eerder droegen.Chiara laat hierbij zien dat je geen styliste met een kledingkast alla Carrie Bradshaw hoeft te hebben en een item steeds te mixen en matchen.

Haar stijl is vrouwelijk en stoer tegelijkerheid. Als ze een jurkje draagt is het vaak met een ruig jak of een muts. Haar liefelijke jurkje krijgt een edge door groffe laarzen en zo creëert Chiara een opvallende look keer op keer.

Shop de look van Chiara:

Leather Look Structured Sleeve Jacket€91.55,Asos                        Beanie With Veil And Bow Detail,€16.90,Asos
 
 
Zadig and Voltaire Tie Dye Jeans,€167.60,Asos                             River Island Military Midi Coat,€81.69,Asos
River Island High Leg Gladiator Sandals,€70.42,Asos                  Snake Satchel Bag With Enamel Buckles,€30.98,Asos
 
 
 
Cropped Sweatshirt with Fuzzy Letter,€49.29,Asos                         Brixton Tiller Hat With Wide Brim,€84.50,Asos
 
 
 
 
 

Bron, Bron

Deel dit artikel
Back to top