Fashion

Shoot: Summer ready met Teva

Teva bestaat 30 jaar en herintroduceert daarom een icoon; de allereerste sportsandaal. Tess laat in deze shoot zien dat Teva's heel goed te combineren zijn met verschillende stijlen. Of je nu shorts draagt of een jurkje! Teva's zijn comfortabel, stoer en staan altijd leuk. 

De Original Sandal is dé sandaal waar het allemaal mee begon. Na de revolutie in 1984 nu weer helemaal terug in het huidige tijdsbeeld, door het gebruik van frisse kleuren en een retro design. 


De sandalen zijn nu zelfs dusdanig populair, dat ze in de schappen liggen van het populaire Urban Outfitters en massaal gedragen worden door jongeren in Tokyo. Bij New York Fashion Week zijn de sandalen al met Donna Karen en Siki Im gespot.

#Originalsummer

Helemaal leuk is dat het merk deze zomer een te gekke prijs weggeeft via Social Media. Als je nu jouw originele, ultieme zomergevoel vastlegt met de hashtag #originalsummer, dan maak je elke week kans op een nieuw paar Teva's. Word je aan het einde van de zomer door de jury aangewezen als winnaar van deze contest? Dan win je ook nog eens een roadtrip naar de USA voor 2 personen! 

Tess ging de uitdaging alvast aan en combineerde de original Teva's op 3 hele verschillende manieren. Hoe zou jij jouw Teva's dragen? Laat het ons weten op Facebook

 
De Originals-collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Er is een collectie voor zowel dames als heren, bestaande uit de Original Sandal (€34,95) en de Original Universal (€39,95). 
 
 
 
Deel dit artikel
Back to top