Travel

Hotspot: The Butcher Burger Bar

Ben jij ook altijd op zoek naar de leukste café's en restaurantjes in Amsterdam maar eindig je toch bij je vertrouwde stamcafé? In 'Hotspots' lichten we iedere week een leuke spot met een heerlijk menu, mooi interieur en een lekkere sfeer uit. Deze week: The Butcher.

We houden van burger bars en als één onze favoriet is binnen Amsterdam, is het The Butcher. Kwalitatieve overheerlijke burgers in een trendy maar relaxte sfeer is perfect als lunch, avondeten, met vriendinnen of als date, en ook na het uitgaan want ze zijn open 'till late.

In het hartje van De Pijp zit The Butcher gevestigd in Nederland's meest bekende markt; de Albert Cuyp. Overdag zou je deze gave spot bijna over het hoofd kun zien door alle drukte op de markt, maar de heerlijke geur van verse burgers met frietjes is niet te missen. The Butcher gebruikt alleen vlees van top kwaliteit die alleen met de verste ingrediënten wordt bereid. Toch is de goede service, lekkere omgeving en goede hap niet exclusief en kan iedereen vanaf €8,95 een heerlijke meal krijgen.

Ben je geen vleeseter? No problem! Butcher heeft een overheerlijke Veggie Delight en je kunt hier lekkere frietjes, een slaatje en een milkshake bij krijgen. Hun Burgers worden goed aangekleedt, "The Benedict" burger en"Truffle Burger" zijn slechts twee van hun smakelijke assortiment.

 
Het interieur van de burger bar is een geestige twist op de naam; het restaurant lijkt net op een tradionele slager. Met een selectie van vlees in het raam is Butcher een what you see is what you get concept; top burgers is alles waar Butcher naar streeft zonder kort-door-de-bocht gedrag. De hele feel van Butcher reflecteert de verzorgde insteek van het team; overal is aan gedacht. Details als hun gave menu's, servetjes, en take-away verpakkingen worden, laten zien hoe veel liefde er in jouw heerlijke maaltijd gaat. 
 

 

Butcher zit op de Albert Cuypstraat 129, Amsterdam 1072CS

Tel: +31 (0) 204 707 875

www.the-butcher.com

The Butcher is open 'till late en je kan genieten van hun burgers thuis op de bank via delivery, dit is mogelijk binnen bepaalde postcodes in Amsterdam.

Deel dit artikel
Back to top